fbpx

CRM blogs en nieuws

Klantdata verzamelen in 4 stappen

Klantdata verzamelen in 4 stappen
Klantdata verzamelen en Account Based Marketing gaan hand in hand. In 4 stappen wordt duidelijk hoe het proces in elkaar steekt.

6 sales- en marketingprojecten voor meer omzet

Marketingprojecten
Tips en ideeën om tijdens de zomer interessante projecten op te starten die bijdragen aan meer omzet

Hernieuwde samenwerking Keyser & Mackay en Archie Europe

Keyser en Mackay en Archie CRM
Dankzij een hernieuwde samenwerking tussen Keyser & Mackay en Archie Europe, gebruikt eerstgenoemde weer de Archie CRM software.

Archie introduceert nieuw ‘crm training’ programma volledig online.

crm training
Online CRM trainingen volgen Een CRM systeem is niet binnen één dag volledig te begrijpen. Door langdurig met het systeem te werken kom je steeds meer achter de mogelijkheden. Maar

Offerte maken? Voorkom deze 3 onhandigheden

Offerte maken
Een offerte maken voor potentiële klanten gaat niet altijd foutloos. Voorkom deze drie veelgemaakte onhandigheden en maak sterkere offertes

CRM voor het MKB

CRM voor kleinere bedrijven, het MKB
CRM zal wel alleen voor grote bedrijven geschikt zijn met evenzo grote budgetten. Nee hoor. CRM is ook weggelegd voor kleine bedrijven, het MKB.

ERP is geen CRM

ERP is geen CRM
ERP (Enterprise Resource Planning) is een handig systeem, maar het is geen CRM. Moeten deze twee systemen gescheiden blijven?

8 Tips om promotors te maken van jouw klanten

Maak promotors van je klanten
Leads die voortkomen uit verwijzingen van bestaande klanten, promotors, zijn goedkoper én kansrijker dan leads uit marketing campagnes.

Hoe creatief ben jij met Account Based Marketing?

CRM en Account Based Marketing
Steeds meer organisaties omarmen een Account Based Marketing-aanpak. Dit is niet voor niets; ABM leidt tot een hoge ROI op sales- en marketinginspanningen.