CRM Nieuws

Relatiemanagement is ook ‘meten is weten’

Relatiemanagement is ook 'meten is weten'
Bij het woord relatiemanagement denken veel salesafdelingen vaak nog in termen van jaarlijks een flesje wijn en regelmatig een bakje koffie om te vragen of alles nog naar wens verloopt.

Slim mobiel werken

Slim mobiel werken met Archie CRM
De Archie CRM app maakt mobiel werken voor medewerkers praktisch, zowel voor de binnen- als buitendienst. Je hebt alle informatie altijd bij de hand

Goede leads, voeding voor het CRM systeem

Goede leads, voeding voor het CRM systeem
Gekwalificeerde leads waarmee het CRM systeem ten volle benut kan worden, kun je zowel online als offline vinden. Kies het juiste kanaal.

CRM software van Archie, bedrijfsbreed inzetbaar

Archie CRM bedrijfsbreed inzetbaar
CRM software van Archie heeft een toegevoegde waarde als het om bedrijfsbreed inzetbaar van een relatiebeheer- en crm systeem gaat.

Campagnemanagement met CRM

Segmentaties Campagnes in CRM Systeem
Een CRM programma kan het campagneproces van een organisatie ondersteunen en helpen bij een goed CRM beleid door goed campagnemanagement.

Interactie binnen- en buitendienst door CRM

Interactie binnen en buitendienst met CRM
CRM software is niet alleen een tool voor klantbeheer, maar zorgt ook voor een betere interactie tussen de binnen- en buitendienst van organisaties.

De klantreis via Archie CRM

Klantreis via Archie CRM
De klantreis en CRM zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met behulp van Archie CRM is deze reis goed te monitoren en bij te sturen.

Duurzaam relatiebeheer; doe er je voordeel mee!

CRM - Duurzaam relatiebeheer
Duurzaam relatiebeheer is ook in tijden van digitalisering van belang. Je kan er je voordeel mee doen omdat het een Unique Selling Point is.

Waarom Archie CRM?

Waarom Archie CRM?
Vijf redenen waarom de keuze voor het Archie CRM systeem een goede keuze is. Van structureren van relatiebeheer tot effectieve marketingcampagnes.