Ontmoet Archie

CRM software van Nederlandse bodem

Al in 1984 zag de eerste code van Archie het levenslicht in Amsterdam. Vanaf begin jaren 90 kwam de focus steeds meer te liggen op het ontwikkelen van relatiebeheersystemen, oftewel CRM. In deze bijna 40 jaar is er CRM software ontstaan dat gemaakt is op basis van de wensen en behoeften van al onze gebruikers. In tegenstelling tot veel andere CRM aanbieders is Archie Nederlands gebleven. Zo vindt de ontwikkeling in Oosthuizen plaats en worden alle gegevens van de klanten opgeslagen in een eigen Nederlandse Cloudomgeving. Natuurlijk is On-premise ook nog steeds mogelijk.

 

Archie Nederland

“Wij stellen het menselijk aspect centraal in business”

Juist in een wereld van verdergaande digitalisering, geloven wij dat het realiseren van de gunfactor het fundament is voor succesvol ondernemen.
Diana Zwagerman

Diana Zwagerman

Algemeen directeur Archie

Met onze persoonlijke en betrokken aanpak zorgen wij voor een oplossing die organisaties helpt hun CRM strategie te verwezenlijken. Of dat nu het verhogen van omzet, winstgevendheid of klanttevredenheid is.

Een gezonde balans tussen de waarde voor de klant én de waarde van de klant leidt tot mensen die jouw organisatie promoten.

Onze kernwaardes

Wij werken vanuit vier basisprincipes.

Betrouwbaarheid

Bij ons staat “zeg wat je doet en doe wat je zegt” hoog in het vaandel. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Onze betrokkenheid bij onze relaties uit zich in persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen en doelgerichte ondersteuning. Voor ons is win-win altijd de motivatie in relatie tot onze klanten.

Continuïteit

Continuïteit voor jou en voor ons. Het slagen van een CRM implementatie hangt voor een belangrijk deel af van het feit of het wel of niet gebruikt wordt. Als medewerkers niet met de software willen werken is het een desinvestering. Daarom zetten wij ons al bijna 40 jaar in om bij elke klant Archie duurzaam mee te laten groeien met alle technische ontwikkelingen zonder het gebruiksgemak en de ROI uit het oog te verliezen.  

 

Resultaat

Wij zijn er trots op dat onze klanten met Archie hun doelstellingen behalen. Of het nu directie, management of medewerkers zijn, iedereen werkt graag met onze software. Hierdoor is Archie het “hart van de organisatie” en helpt het onze klanten hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Vele van hen zijn al jarenlang klant en vaak ook onze promotors geworden. 

~

Veiligheid

Archie is beschikbaar als cloud oplossing. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens alleen in Nederland worden opgeslagen, veilig bij onze cloud partner die  ISO 27001 gecertificeerd is.

Periodiek laten wij Archie Pen & Hack testen. Het geeft ons een goed gevoel dat anderen kritisch onze software testen.

Heb je je gegevens liever op je eigen servers staan (on-premise)? Dan kan dat natuurlijk ook.

 

Waarom Archie?

Wij staan voor transparant en eerlijk zakendoen. Dit doen wij door bedrijven en gebruikers te laten werken met ons CRM-systeem. Geen moeilijke knopjes, geen onduidelijke taal, maar gewoon doen wat CRM moet doen: persoonlijke relaties onderhouden.

Dat is de hele essentie van zakendoen met Archie.

Waarom Archie

Oudste speler

Als sinds 1984 houden wij ons bezig met succesvol relatiebeheer. Deze kennis delen wij graag met jou!

Persoonlijk

Wij zien jouw bedrijf niet als een ‘nummertje’. Persoonlijk contact staat boven alles.

Gemak

Onze klanten moeten makkelijk kunnen werken. Geen onnodige knoppen en complexe modules. Keep it simple!

Loyale klanten

De gemiddelde klant bij ons werkt al 11 jaar met ons CRM systeem. Daar zijn wij trots op!

Échte focus op CRM

Bij ons is CRM volledig verankerd in ons DNA.

Archie tijdlijn

Waar is ons avontuur begonnen?

1968

Het huidige Archie Europe start onder de naam AICA als automatiseringsorganisatie. Met behulp van mainframes worden online services aan importeurs, autodealers en marketingbureaus verleend.

Slim Mobiel Werken
1984 Archie Zelfstandig
Archie Europe start met de ontwikkeling en verkoop van software voor pc’s en lokale netwerken. Hieruit ontstaat het softwareproduct Archie voor relatiebeheer, marketing en verkoopondersteuning.

1984

1984

Archie Europe start met de ontwikkeling en verkoop van software voor pc’s en lokale netwerken. Hieruit ontstaat het softwareproduct Archie voor relatiebeheer, marketing en verkoopondersteuning.

1984 Archie Zelfstandig

1991

Archie wordt bekroond als “Het beste softwarepakket op het gebied van verkoopondersteuning”.

Certificaat 1991
Archie Gorslaan 10
Archie Europe verzelfstandigt en vestigt zich in Purmerend. De focus ligt volledig op de ontwikkeling en levering van relatiebeheer en CRM software.

1997

1997

Archie Europe verzelfstandigt en vestigt zich in Purmerend. De focus ligt volledig op de ontwikkeling en levering van relatiebeheer en CRM software.

Archie Gorslaan 10

2009

Archie Europe wordt genomineerd als “Softwareleverancier van het jaar”.

Archie Europe Prijs
Slim Mobiel Werken
Archie Europe introduceert eigen Cloud CRM hosting.

2010

2010

Archie Europe introduceert eigen Cloud CRM hosting.

Slim Mobiel Werken

2020

Na vele jaren van innovatieve ontwikkelingen verhuist Archie Europe naar een eigen pand in Oosthuizen. Diana Zwagerman wordt de nieuwe algemeen directeur.

Slim Mobiel Werken

De mensen achter Archie

Ons team beschikt over bijna 40 jaar ervaring waarin contact met onze klanten altijd voorop heeft gestaan. We investeren in kennis en vaardigheden, onafhankelijke denkkracht en persoonlijke ontwikkeling. Met dit in onze genen zetten wij ons volledig in om onze klanten doelgericht van dienst te zijn.

Diana Zwagerman

Directeur Archie Europe

Ruud Conijn

Ruud Conijn

Verkoopafdeling
ronald koster

Ronald Koster

Verkoopafdeling
Slim Mobiel Werken

Kip Tandoori

keukenvrouwtje

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Ambachtsweg 13, 1474 HV, Oosthuizen