Outlook e-mail en agenda integratie Archie CRM vernieuwd

door | aug 26, 2014 | CRM

Wat is CRM software zonder een tot in de puntjes verzorgde integratie met Outlook? In de nieuwe versie van Archie CRM zijn zowel de e-mail als agenda integratie volledig vernieuwd waardoor het nog eenvoudiger wordt om e-mails op te slaan, een professionele e-mailing te versturen of de agenda bij te houden.

CRM en Outlook

Alles wat er in Outlook binnenkomt aan mail kan direct gekoppeld worden aan de juiste relatie, contactpersoon of project. Nieuwe contactpersonen kunnen in Archie CRM toegevoegd worden vanuit Outlook en er kunnen meerdere contactpersonen of relaties gekoppeld worden aan een e-mail. Alle e-mails en attachments worden keurig opgeslagen achter de relatie in het CRM systeem zodat de tijd nu echt voorbij is dat er met een grote verzameling mapjes in Outlook gewerkt wordt.

Voor een professionele e-mailing hoeft de hand ook niet meer omgedraaid te worden omdat specifieke Archie CRM variabelen in Outlook beschikbaar zijn. Het opmaken en versturen van de e-mails wordt hierdoor een stuk aangenamer en efficiënter. Het tijdstip van verzending is in te stellen en de verstuurde mails worden achter de relatie opgeslagen.

Archie CRM, outlook email en agenda integratie

Agenda integratie

De kalender in Outlook wordt volledig benut in combinatie met Archie CRM. Je kunt meerdere contactpersonen en/of relaties aan een afspraak koppelen. Wanneer je een agendaregel in Outlook aanmaakt dan is deze bij de relatie in Archie CRM weer terug te vinden. Dit geldt ook voor eventuele gespreksnotities die bij de afspraak in Outlook zijn ingevuld.

Archie heeft een aantal video’s die laten zien hoe de Outlook e-mail en Kalender integratie met Archie CRM in z’n werk gaat.

Benieuwd wat Archie voor jou kan beteken? Vraag dan een gratis live demo aan. Voor andere mogelijkheden neem contact op met onze afdeling sales: 0299-411800 of per e-mail archie@archie.nl26