Archie CRM voor midden- en kleinbedrijf

Met de CRM software van Archie kun je eenvoudig relaties beheren binnen je zakelijke netwerk. Archie helpt bedrijven met een betere bedrijfsvoering en draagt bij aan een zichtbare resultaatgarantie. Ons relatiemanagementsysteem is zeer geschikt voor bedrijven tussen de 5 en 500 gebruikers, die actief zijn in het MKB en op zoek zijn naar een geschikt CRM systeem om groei te realiseren. Door te werken met Archie CRM kun je overzichtelijk en gemakkelijk klantgegevens verzamelen, ordenen, opslaan en delen met collega’s. Zo weet elke afdeling -of het nu marketing, sales, management of services is- wat er speelt.

Bekijk hieronder wat de voordelen zijn van ons CRM systeem en welke oplossingen wij kunnen bieden.

Relatiemanagement

Weet wat je relaties willen en zie meteen wat er speelt. Archie CRM zet alle relevante informatie op een heldere manier bij elkaar.

Sales

Vergroot je verkoopkansen en verander prospects in klanten. Stel een klantprofiel samen met de juiste informatie uit Archie CRM.

Marketing

Maak je marketing menselijk, structureer je campagnes en haal meer uit je evenement met behulp van Archie CRM.

Communicatie

Communiceer alsof je iedereen persoonlijk kent, deel informatie en monitor de social media. Archie CRM brengt alle klantinformatie snel in beeld.

Management

Meten is weten, de analysemogelijkheden van Archie CRM geven je onmisbare informatie. De ontwikkeling van de omzet of het klantverloop bijvoorbeeld.

Beheer

Maak het jezelf makkelijk. De Archie CRM software past zich aan jouw organisatie aan, dus niet andersom.

Een persoonlijk gesprek

Wil je weten wat Archie voor jouw organisatie kan betekenen? We laten het graag aan je zien door middel van een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs.