Leestips: de best gelezen artikelen van dit jaar op deze site!

Dit jaar stond voor Archie in het teken van vernieuwing. Met de introductie van onze nieuwe site hebben we ook een onze content aangepakt. Bestaande artikelen zijn geüpdatet en er is regelmatig verse content gepubliceerd. Daar gaan we in het nieuwe jaar ook weer mee door! Populair in onze resource-hoek zijn onze blogartikelen over CRM. We hebben de best gelezen artikelen op Archie.nl van dit jaar voor je op een rijtje gezet! 

Alvast hele fijne feestdagen en een spetterende jaarwisseling! 

5 tips voor een betere samenwerking tussen sales en marketing

Een topic waar blijkbaar veel bedrijven mee bezig zijn want dit artikel is honderden keer gelezen. Hierin geven we praktische tips om de prestaties van verschillende afdelingen te verhogen door een betere interactie tussen teams.

Lees het artikel

Klantcase: Fortop monitort alles in Archie CRM

In dit artikel vertellen Harmen (DGA) en Elisabeth (HR & Finance) hoe Archie CRM de dagelijkse bedrijfsvoering van Fortop Automation & Energy Control ondersteunt. Lees hier hun openhartige verhaal:

Lees het artikel

6 onmisbare CRM toepassingen voor marketing

De tijd dat CRM alleen werd gebruikt door sales is al lang voorbij. Ook voor marketingafdelingen is CRM het start- en eindpunt van campagnes. Marketeers hebben dan in grote getalen gelezen welke handige toepassingen CRM voor ze heeft in dit artikel: 

Lees het artikel

Best-of-breed versus all-in one: wat doe je met CRM?

In een digitale wereld met ontelbare softwareoplossingen kunnen keuzes rondom nieuwe tools knap lastig zijn. Kies je voor een alleskunner of toch voor de absolute specialist? Veel bedrijven die meer willen met CRM worstelen hiermee. Met dit artikel proberen we de juiste inzichten te geven zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Lees het artikel

Wat kost CRM?

In dit artikel lees je alles over prijsmodellen van CRM systemen, met welke kosten je ongeveer rekening moet houden, de kosten voor Archie CRM en wat CRM software je op kan leveren. Ons doel? Jou helpen bij het maken van een goede keuze voor een CRM systeem dat past bij jouw wensen.

Lees het artikel

🏆Populairste eBook: Wat is CRM

Dit jaar lanceerden we een praktisch ebook voor organisaties die bezig zijn met de introductie of upgrade van CRM software. In dit ebook ontdek je hoe je het maximale rendement haalt uit klantrelaties met CRM. Een must-read voor iedereen die nieuwe CRM software overweegt of kansen ziet om meer uit de huidige systemen te halen.

Download hem hier

Smaakt dit naar meer?

Neem dan een kijkje op onze website en lees onze blogs, downloads of klantcases.

💡Mis jij content over onderwerpen waar je meer over wilt weten? We staan altijd open voor suggesties! Stuur jouw suggesties voor nieuwe content naar marketing@archie.nl en we gaan er graag mee aan de slag!

Veel succes met de laatste loodjes van dit jaar!

Team Archie

Previous
Previous

Archie is ISO 27001 gecertificeerd

Next
Next

Vertraagd versnellen: de transformatie van Archie