Archie is ISO 27001 gecertificeerd

Marco Bijl , directeur Digitrust en Diana Zwagerman, algemeen directeur Archie Europe.

Archie Europe ontving dit jaar de ISO 27001: 2017 + A11: 2020 certificering. Een bevestiging dat Archie een ISMS (Informatie Security Management Systeem) heeft ingevoerd dat voldoet aan alle eisen van deze internationale norm met betrekking tot Informatiebeveiliging.

Hoogste standaard informatiebeveiliging.

Met dit internationaal erkende kwaliteitscertificaat garandeert Archie te handelen volgens de hoogste standaarden op het gebied van beveiliging, gegevensbescherming en privacy rondom het ontwikkelen, beheren, ondersteunen en beschikbaar stellen van Archie CRM en Archie Cloud voor zowel Profit-als Non-Profit organisaties.

Waarom kiest Archie voor een ISO 27001 certificering?

Diana Zwagerman, Algemeen Directeur van Archie Europe vertelt:

“Veilig databeheer is een actueel thema bij de klanten van Archie. Dagelijks worden enorme hoeveelheden data van klanten opgeslagen en verwerkt in Archie CRM. Bij Archie Europe is het veilig en betrouwbaar omgaan met informatie altijd al een onmisbaar aspect van onze dienstverlening geweest. Daarom streven we de hoogste standaarden na.

We zijn blij dat onze manier van werken nu geformaliseerd én gecertificeerd is. Deze certificering is een bevestiging voor onze klanten en partners dat we over de verplichte procedures beschikken om de veilige levering van onze software en diensten te kunnen garanderen.”

Contact

Voor vragen over de informatiebeveiliging van Archie kun je contact opnemen met Bram de Jong via privacy@archie.nl.

Previous
Previous

Voelt jouw klant zich nog koning? Met deze 5 CRM-tips wel!

Next
Next

Leestips: de best gelezen artikelen van dit jaar op deze site!