Wensen en Ideeën

Graag ontvangen wij je wens voor een aanpassing of aanvulling op Archie. Je verzoek wordt opgenomen op de wensenlijst. Periodiek worden de wensen door de ontwikkelafdeling van Archie besproken. Als je wens voor meerdere gebruikers interessant is en gehonoreerd kan worden, dan zal je wens in de toekomst in een nieuwe versie van Archie worden opgenomen. Buiten eventuele mededelingen in de release-informatie zal over je wens geen communicatie plaatsvinden.

Heb je een dringende of zeer specifieke wens, of wil je persoonlijk antwoord op je verzoek, kies dan voor de optie ‘Dringende wens’. Je wens zal dan binnen twee weken na ontvangst in behandeling worden genomen en er zal daarop direct een terugkoppeling plaatsvinden. Aan deze optie is een investering van 250 euro verbonden.

Middels onderstaand formulier kun je ons een e-mail sturen.

*1 De meest originele wensen kunnen rekenen op een aardige attentie.

*2 Je wens wordt binnen twee weken in behandeling genomen.
Daarna nemen wij nemen direct contact op om één van de drie volgende opties met je te bespreken:

A. Je wens kan niet worden gehonoreerd om technische of functionele reden.
B. Je wens kan worden gehonoreerd en je ontvangt een specificatie en investeringsvoorstel.
C. Je wens moet nader worden uitgewerkt. Er wordt hiervoor bij Archie Europe een afspraak gemaakt met de afdeling ontwikkeling. Deze bijeenkomst duurt maximaal twee uur. Daarna zal de afdeling ontwikkeling binnen twee weken intern overleg voeren en bepalen of de wens kan worden uitgevoerd. De investering voor de bijeenkomst en het aanvullend overleg bedraagt 750 euro.