fbpx

Kunst bij Archie

Bij Archie Europe draait het niet alleen om CRM software. Een uitgebreide kunstcollectie van de Nederlandse kunstenares Cecile de Bruijn hangt aan onze muren.

Kleur en passie

De werken van Cecile de Bruijn zijn kleurrijk, levendig en fantasievol en variëren van schilderijen en beelden, tot pastels en zeefdrukken. Het opvallend kleurgebruik en de beschilderde lijsten als onderdeel van haar schilderijen zijn kenmerkend voor haar stijl, waarin veel gestileerde vrouwenfiguren, dieren en primitieve Zuid-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse symbolieken voorkomen.

Inspiratie

Inmiddels jaren geleden is algemeen directeur Dik van Bommel in contact gekomen met de werken van Cecile de Bruijn. Hij vond de werken direct inspirerend en ontspannend tegelijk en zag het als een mooie aanvulling voor ons bedrijf. Waar we begonnen zijn met enkele exemplaren is onze collectie uitgegroeid tot bijna 40 exemplaren en is haar kunst niet meer weg te denken als onderdeel van Archie Europe.

Meer KLEURenPASSIE

Op de website kleurenpassie.com en op Facebook vind je een greep uit de collectie van Cecile de Bruijn. Of bestel het boek KLEURenPASSIE over Cecile de Bruijn op bol.com.

Organisatie

Aanvragen

Over ons