Toerisme & Evenementen

Organisaties die actief zijn in de sectoren toerisme & recreatie, trainingen & conferenties en evenementen.

The Hague Marketing Bureau

The Hague Marketing Bureau is de overkoepelende markting- en promotie organisatie voor de stad Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Ze speelt een rol in het verkopen van de stad als bestemming voor zakelijke bezoekers en toeristen.

De Ruwenberg

Conferentiehotel & Trainingscentrum de Ruwenberg, gelegen in een eeuwenoud park in Brabant, verzorgt trainingsprogramma’s, conferenties en vergaderingen voor kleine en grote groepen. Daarnaast beschikken ze over een hotel.

NBTC

Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen is verantwoordelijk voor de marketing van de bestemming Nederland in binnen- en buitenland. Met zijn marketingactiviteiten zorgt NBTC voor bezoekers en bestedingen in Nederland.

Rotterdam Partners

Rotterdam Partners houdt zich bezig met de stedelijke economie en citymarketing. Ze fungeert als verbindende schakel tussen bedrijfsleven, instellingen, (zakelijke) bezoekers en bewoners en het bestuur van de gemeente.

SMA

De Sales Management Association is een beroepsvereniging voor sales profesionals met als doel het vakgebied Sales te verbeteren en verder te ontwikkelen. Ze doet dit o.a. door het organiseren van regionale netwerkbijeenkomsten en landelijke events.

VVV Nederland

VVV Nederland zet zich als koepelorganisatie van de (groot)stedelijke/regionale bureaus voor toerisme en de VVV-organisaties in voor het belang en de ontwikkeling van de vrijetijdsindustrie in Nederland.