Financiën & Verzekeringen

Organisaties die zich bezig houden met financiële dienstverlening of verzekeringen, zoals zorg-, schade- en levensverzekeringen.

Bos Incasso

Bos Incasso is, met een jarenlange ervaring, een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Naast incasso richt het bedrijf zich ook op andere dienstverlening, zoals training, juridische adviezen, detachering en debiteurenbeheer.

Cannock Chase

Cannock Chase houdt zich bezig met dienstverlening voor het bedrijfsleven op het gebied van credit management, advies, incasso, detachering en training.

KVA Credit Finance

KVA adviseert en regelt zaken voor organisaties op het gebied van incasso en verzekeringen, waaronder kredietverzekeringen.

NH 1816 Verzekeringen

NH1816 startte als een onderlinge brand- waarborgmaatschappij, maar opereert nu landelijk als een onafhankelijke en coöperatieve schade- en levensverzekeraar.

NIB

Nationaal Incasso Bureau is een zeer ervaren creditmanagement organisatie en een grote speler in TCM Group Ltd, een netwerk van incasso-organisaties uit meer dan 150 landen.

NWA Beheer

N.W.A. Beheer is een investerings- en vastgoedbedrijf, dat eigen residentieel vastgoed koopt, verhuurt en (her) ontwikkelt in de stad Leeuwarden.

 

Van Es

De diensten van Van Es Gerechtsdeurwaarders & Incasseerders bestaan uit oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en deurwaarderstaken.

Verbond van Verzekeraars

Het Verbond van Verzekeraars is de belangenvereniging van in Nederland werkzame particuliere verzeraars.

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid uit Leiden is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg.