Integratie met Outlook Agenda en E-mail

Met de integratie van Archie CRM met MS Outlook koppel je Archie aan je mail en agenda van Outlook. Zo kun je relatiegegevens uit Archie opnemen in je mails en in je afspraken in Outlook.
 

Archie Outcalendar

De integratie van Archie CRM met Outlook Agenda heet Outcalendar. Met Outcalendar zie je afspraken die je in Archie hebt gemaakt automatisch in je agenda van Outlook staan. En andersom. Aan een afspraak in Outlook Agenda kun je meerdere contactpersonen, ook van verschillende organisaties, koppelen. Archiveer je een afspraak in Outlook Agenda, dan wordt deze bij de betreffende relatie in Archie ook gearchiveerd. Gespreksnotities die je in Outlook bij de activiteit hebt opgenomen, zie je in Archie terug bij de relatie.
 

Voordelen:

 

  • Afspraken koppelen aan relatie(s) in Archie
  • Gespreksnotities te zien in Outlook Agenda en in Archie
  • Activiteiten in Outlook analyseren in Archie
Archie Outmail

 

De integratie van Archie met Outlook Mail heet Outmail. Als je op een e-mailadres in Archie klikt, wordt je Outlook E-mail opgestart en verstuur je je mail zoals je gewend bent. Outmail zorgt ervoor dat na verzending de mail direct wordt opgeslagen bij de relatie in Archie. Werk je vanuit Outlook E-mail dan kun je ook één, of zelfs meerdere, relaties aan je mail koppelen. De mail wordt bij elke gekoppelde relatie in Archie opgeslagen. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar een mail en kun je makkelijk deze informatie delen met je collega’s.

 

Voordelen:

 

  • Mailen met Outlook zoals je gewend bent
  • Alle mails worden opgeslagen bij de relatie in Archie
  • Nooit meer zoeken naar een e-mail
Archie Outmail e-mailings

 

Met Archie Outmail kun je ook gepersonaliseerde e-mailings versturen. Door Archie variabelen in je Outlook E-mail op te nemen, kun je diverse persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld een formele of informele aanhef, opnemen in je mail. In Archie stel je een e-mailbestand samen op basis van je selectiecriteria. De mailing kun je vervolgens inplannen om op een later tijdstip te verzenden. Na verzending wordt de mail, als je dat wilt, opgeslagen bij de relatie.

 

Voordelen:

 

  • Informeel of formeel gepersonaliseerde e-mailings
  • E-mailbestand eenvoudig samenstellen in Archie
  • E-mailing wordt opgeslagen bij de relaties
Meer weten over de mogelijkheden van Outcalendar en Outmail?

Bel ons op 0299-411800, mail via archie@archie.nl of gebruik het onderstaande formulier.

 

Communicatie Modules

CRM Zakelijk

Contact

Een persoonlijk gesprek

Wil je weten wat Archie voor jouw organisatie kan betekenen? We laten het graag aan je zien door middel van een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs.