E-mailmarketing met Archie en Spotler

Archie kent een koppeling met de e-mailmarketing oplossing van Spotler. Spotler is geschikt om professionele
e-mailings (zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen) te versturen en respons te analyseren.

Door de koppeling tussen Archie en Spotler verstuur je e-mailings in je eigen huisstijl met de relatie- en contactgegevens uit Archie. Daarnaast kan je in Archie/Spotler het klikgedrag volgen, worden bounces afgevangen en in- en uitschrijvingen vastgelegd.

Mailingbestand

Het adressenbestand dat je wilt e-mailen, stel je samen in Archie. Op basis van de gewenste selectiecriteria maak je eenvoudig een bestand op maat voor iedere e-mailing. Elke keer dat je een mailing verstuurt, wordt de doelgroep opnieuw opgebouwd.

Wijzigingen, van bijvoorbeeld het e-mailadres, in Archie worden automatisch doorgevoerd in de Spotler database, evenals aanpassingen in de Spotler permissies. Hierdoor beschik je dus altijd over een actueel e-mailbestand.

Aanmelden, afmelden en bounces

Met de standaard service(web)pagina’s van Spotler kan je je aan- en afmelden voor een mailing, de mail doorsturen of je gegevens wijzigen. Deze servicepagina’s kunnen in je eigen huisstijl worden opgemaakt. Zodra een relatie zijn gegevens wijzigt, worden die wijzigingen doorgegeven aan Archie. Met de Archie workflow kan je dan bijvoorbeeld de afmeldingen en bounces eenvoudig in Archie aanpassen. Zo voldoe je direct aan de Nederlandse wetgeving op gebied van opt-in/opt-out.
 

Voordelen
  • Professioneel verzorgde e-mailmarketing campagnes
  • Mailen met relatie- en contactgegevens uit Archie
  • Geen import-/exportbestanden meer
  • Eenvoudige verwerking van afmeldingen, bounces en wijzigingen
  • Handige invoer nieuwe relaties vanaf website (bijvoorbeeld leads)
Meer weten over de mogelijkheden van Archie en Spotler?

Neem contact op met één van onze accountmanagers (0299-411800 of archie@archie.nl).