Archie CRM Campagne Management training

Stel: je organiseert een bijeenkomst voor je relaties en je wilt in Archie bijhouden wie zich heeft aangemeld, wie afzegt en van wie je nog niets vernomen hebt. Of je houdt een marketingactie en je wilt achteraf weten wat dit aan respons en omzet heeft opgeleverd. Of je wilt bijhouden aan wie welke mailings zijn verstuurd. Bezoek dan de training Campagne Management. Tijdens deze training wordt de gehele afwikkeling van een marketing campagne in Archie behandeld.

Tijdens deze training komt aan bod:

  • Opzetten van een marketingactie in Archie
  • Campagne- en responstabellen
  • Integratie met Activiteiten, Correspondentie, Sales en E-mail(ings)
  • Analyse van de resultaten
  • Nieuwste mogelijkheden
Kennisniveau

De training is geschikt voor Archie gebruikers met basiskennis van Archie. Kennis van o.a. het invoeren, zoeken, muteren van relaties/contactpersonen, historie, notities, K- en B-groepen en selecties wordt als bekend verondersteld.

Locatie

Archie Europe, Purmerend

Tijd

Training ochtend: 9.30 – 12.30 uur
Training middag: 13:30 – 16.30 uur

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 175 per persoon excl. BTW. Tweede en volgende perso(o)n(en) van dezelfde organisatie betalen bij inschrijving voor dezelfde training € 100.

Als je op dezelfde dag een andere Archie training volgt, betaal je voor beide trainingen geen € 350 maar € 275. Tweede en volgende perso(o)n(en) van dezelfde organisatie betalen bij inschrijving voor dezelfde trainingen € 175.

Data en inschrijven

Wil je deze training volgen of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op (0299-411800 of archie@archie.nl).

CRM Zakelijk