+ 31 299 - 411 800 archie@archie.nl

Archie CRM voegt zich naar de organisatie, ondersteunt op alle fronten het klantcontact en motiveert medewerkers tot het nemen van initiatief en pro-actief gedrag. Het is ontworpen voor middelgrote werkgroepen en het management. Praktische analyses en dashboards geven zicht op de realisatie van doelstellingen. Archie integreert met de producten van Microsoft en koppelt met front- en backoffice systemen.

Zakelijk CRM met Archie

Met de Archie CRM-oplossing wordt het delen van kennis gestimuleerd. Via PC, tablet of smartphone zien de eindgebruikers door de helicopterview alle relevante gegevens. Activiteiten en kansen worden tot in de puntjes ondersteund. De registratie en invoer gaat spelenderwijs en veelal automatisch. Effectieve communicatie met de juiste relaties is zo een logisch gevolg. 

Archie software voor zakelijk CRM

Wilt u meer weten van de CRM markt klik dan hier

 
Onderscheidende kenmerken

Gemak voor de gebruikers, de riante functionaliteit, de praktische dashboards, de compleetheid, de aanpasbaarheid, het korte leertraject en de beperkte consultancy.

Toepassingen

 
Investering

Archie CRM is er voor de smartphone, tablet, laptop en pc. De investering is vanaf € 200 per maand. U kunt Archie op uw eigen systemen draaien of in de Nederlandse of Europese Archie Cloud.

 Neem contact op voor een online demo Stuur mij een brochure