Logo van Archie

Behaal meer resultaat met het effectief inzetten van Archie CRM.

De groothandelsector is in het hart geraakt door Covid-19. Om in deze moeilijke tijden toch omzet te blijven maken, is het prettig dat je een goed beeld hebt wie je klanten zijn en wat zij willen. Ga samen met een van onze gesprekspartners op zoek naar Quick-wins om in een zo kort mogelijk tijdsbestek groei te kunnen realiseren. Maak snel een afspraak.

R

Meer waarde en potentie uit bestaande klanten

Besteed tijd en aandacht aan klanten die waardevol zijn. Zo houd je de omzet binnenboord.

R

Meer winstgevende leads

Door het DNA van je klantendoelgroep te meten, weet je waar jouw potentiële markt ligt.

R

Professionele bedrijfsvoering

Met de juiste ondersteuning werk je efficiënter, waardoor je meer kunt doen in minder tijd. Kortom, bespaar tijd, geld en personeel.

Wil je weten hoe wij je hierbij kunnen helpen? Vraag het een van onze adviseurs in een persoonlijk gesprek met Ruud of Ronald.

Krijg een persoonlijk gesprek op maat

Evelyn neemt graag contact met je op

Deze bedrijven zijn jou al voorgegaan

Gesprekspartners

Ronald Koster

Ronald Koster

Ruud Conijn NB

Ruud Conijn

Ronald Koster en Ruud Conijn zijn de gesprekspartners die jou kunnen helpen om meer groei te realiseren in omzet of winst. Middels een persoonlijk gesprek krijg jij meer inzichten in de essentie van het CRM systeem van Archie. Zeker in tijden van corona is groei noodzakelijk.

Harmen Sikkema

“Met Archie spelen we in op de klantbehoeften”

“Archie geeft veel houvast aan ons verkoopteam om het salesproces goed te doorlopen en geeft tegelijkertijd –heel toegankelijk- alle relevante management informatie. Hierdoor zijn we beter in staat in te spelen op de veranderende klantbehoeften. We zijn ervan overtuigd dat Archie ons nog beter maakt en dat het helpt onze stevige ambities te realiseren.”

Harmen Sikkema

Directeur
Fortop automation & energycontrol

Logo Weska

“Met Archie hebben we alle klanteninfo op één plek geordend bij elkaar staan”

“Bij ons bedrijf hebben we een aantal verschillende afdelingen. En allemaal kunnen ze in Archie hun ‘eigen ding’ doen wat betreft de klant. Doordat het snel en gemakkelijk is in te voeren, maar ook zeker terug te vinden, werkt het gewoon fantastisch. Ook worden verschillende (verkoop)data uit ons ERP systeem probleemloos ingelezen. Kortom: Archie zorgt voor een geordende structuur wat betreft klantengegevens in de ruimste zin des woords.”

Johan Willems

Directeur
Weska schoonmaakproducten