Beheer

Op maat gemaakt

De software van Archie past zich aan aan jouw organisatie. En dus niet andersom. Je beschikt standaard over uitgebreide functionaliteit. Maar wil je meer, dan kun je makkelijk uitbreiden. Hierdoor stem je Archie af op jouw werkproces. Daar is zelden maatwerk voor nodig. Dat maakt het beheer en onderhoud wel zo makkelijk en is het werken met Archie voor iedereen plezierig.

Connectie met back office

Adressenbestanden. Financiële- en administratieve gegevens. Input van de website. Er is genoeg data waar je je relatiebestand mee kunt verrijken. Met Archie is dat gelukkig geen probleem. Je kunt bestanden eenmalig of meerdere keren inlezen en exporteren. Of juist een vaste koppeling leggen tussen Archie en een ander systeem. Zo kun je gegevens uit dat systeem automatisch in Archie opnemen. En andersom.

Volg je dashboards

Simpel en overzichtelijk zijn de dashboards in Archie. Begin je dag met het openen van je persoonlijk dashboard en je weet direct wat er speelt. Zonder eerst allerlei ingewikkelde analyses te hoeven doen, wordt constant de actuele situatie weergegeven. Je kunt verschillende dashboards inrichten, voor jezelf (persoonlijk dashboard) maar ook voor je team. Zo maak je de teamprestaties inzichtelijk voor alle betrokkenen. Hoe sta je er als team voor? Waar zijn we goed? Waar kunnen we elkaar helpen? Dat zorgt voor meer betrokkenheid en waardevolle leermomenten.

Schenk de juiste aandacht

Elke zakelijke relatie vergt een zekere mate van aandacht. Vaak is er een minimaal aantal contactmomenten nodig om in gesprek te komen met een prospect. Maar hoeveel momenten zijn dat in jouw organisatie? Met Archie weet je het. Daarbij weet je ook hoeveel aandacht er naar bestaande klanten uitgaat. Het is zonde om veel tijd aan een klant te besteden die weinig opbrengt. Daarbij kan te weinig aandacht ook weer leiden tot klantverlies. Met deze kennis uit Archie kun je veel gerichter contact onderhouden met je relaties.

Archie meet alle aandachtsmomenten

Fundeer je plannen

Analyses in Archie geven je inzicht in de prestaties. Van jezelf en het team waar je mee werkt. Je ziet hoe de omzet zich ontwikkelt en waar het vandaan komt. Archie verzamelt automatisch informatie en maakt allerlei analyses. Deze lenen zich perfect om gedegen prognoses mee te maken. Informatie die je kunt gebruiken om te bepalen hoe je je doelgroep en markt nog beter kunt bereiken. Het ondersteunt je bij de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. En helpt je realistische doelstellingen te formuleren voor je team. Archie helpt je aan een stevige onderbouwing van plannen voor de korte en lange termijn.

Maak het jezelf makkelijk

Beheer modules

CRM Zakelijk