Support

Technische specificaties on-premise

SQL server

Archie ondersteunt vier database platforms. De SQL omgeving, met uitzondering van Firebird, wordt niet door Archie Europe geïnstalleerd.

Microsoft SQL server

Archie ondersteunt geen Express versie in verband met de gestelde limieten. Organisaties dienen zelf zorg te dragen voor Microsoft SQL licenties.
www.microsoft.com

Firebird (open source)

Firebird is gratis. Archie Europe installeert de database engine en database. Eventuele support op de Firebird database dient via Firebird te worden verkregen.
www.firebirdsql.org

MySQL (open source)

Archie ondersteunt MySQL vanaf versie 5.5. Wij adviseren om de nieuwste versie te gebruiken. Voor het beheren van een MySQL server is kennis van de MySQL nodig. Voor commercieel gebruik is in de markt een support contract beschikbaar. Op internet is een grote MySQL community aanwezig waar gratis support te verkrijgen is.
www.mysql.com

Oracle

Archie ondersteunt Oracle 9i, Oracle 10g en Oracle 11g.
Vanwege de complexe structuur van Oracle vindt de implementatie van Archie op een Oracle database plaats in samenwerking en nauw overleg met een Oracle specialist van uw organisatie.
www.oracle.com

Hardware en software voor de diverse Archie onderdelen

Om een goede performance te garanderen adviseren wij voor de onderstaande onderdelen een aparte server toe te wijzen. De onderdelen zijn geschikt voor gebruik in virtuele omgevingen.

AMEE server (middleware t.b.v. beveiliging en datadistributie)

Windows 2012(R2), 2016 en 2019 server
2 processoren
2 GB intern geheugen

WEB Portal server (voor internet en telefoonversies)

Windows 2012(R2), 2016 en 2019 server
IIS 7 of hoger
IIS Management
.NET Framework 4,7 en 4.72
ASP .NET geregistreerd in IIS
SSL certificaat dient zelf te worden aangeschaft en geïnstalleerd

EASE server (voor zoekmachine-achtig zoeken)

Windows 2012(R2), 2016 en 2019 server
OpenJDK
.NET 4,7 en 4.7.2
Tomcat 9.x
2 processoren
4 GB intern geheugen

OAP server (voor synchronisatie Outlook agenda)

Windows 2012(R2), 2016 en 2019 server
.NET Framework 4,0 of hoger

Werkstations PC’s of laptops

Windows 8/10
Terminal Server vanaf 2008 R2

Office applicaties waarmee samengewerkt kan worden

2010, 2013, 2016, 2019 of Office 365