Kan Archie CRM op computer vanuit huis?

Uw Archie CRM op uw laptop of computer thuis installeren is mogelijk bij de meeste licenties. Dit doet u via http://download.myarchie.nl.

U moet dan een gebruikersnaam ,wachtwoord en een downloadcode invoeren. Deze downloadcode kunt u opvragen bij Archie. Als u dat allemaal goed heeft ingevoerd zal de Archie software op uw PC geïnstalleerd worden.

Maak een snelkoppeling op uw PC aan, die het programma aeAutoUpdate.exe start. Dit is belangrijk in verband met nieuwe releases van Archie. U zal de vraag krijgen of u wilt updaten als er nieuwe releases zijn. Kies dan altijd voor Ja.