Rechten licentie

Nee, de programmadirectory van Archie mag Read Only gemaakt worden.

N.B. Voor installatie en patchen zijn uiteraard wel alle rechten nodig.

Start vanuit Archie Systeembeheer (AEadmin.exe) de designer als u op het tabblad staat en controleer of het omschrijvingsveld gevuld is. Heeft u hiervoor geen autorisatie neem dan contact op met uw systeembeheerder die kan u toegang geven. Voor meer informatie over MPM klik hier.

Nadat Archie geïnstalleerd is, moeten de Archie gebruikers gedefinieerd worden.

1. Start Archie Systeembeheer (aeAdmin.exe) vanuit de Archie programmadirectory.

2. Type de Gebruikersnaam en Toegangscode in (bijvoorbeeld Gebruiker "SY" en bij de Password “SYSTEM”). U bent nu in Archie Systeembeheer, waar u Archie gebruikers kunt definiëren.

3. U staat op het eerste het tabblad “Gebruikers”. Links ziet u de beschikbare Archie gebruikers, klik er één aan.

4.       Klik in de Icon Toolbar op de knop [Wijzigen] of tik een [W] in.

5.     Voer de naam van de Archie gebruiker in in het veld “Naam”. Toets [F1] in het veld “Titulatuur” of klik op “…” achterin het veld. U ziet nu de titulatuurcodetabel. Kies de titulatuur door op de juiste regel te gaan staan en op [Enter] te drukken, of door op het onderstreept gegeven uit de kolom “Aanhef etiket” te klikken. Toets de initialen in het veld “Initialen”.

N.B.

Let op dat u logische initialen kiest. Bij iedere wijziging in Archie, bij activiteiten, mail, etc... worden de initialen van de gebruiker geregistreerd. Bijvoorbeeld “Dik van Bommel” als “DB”. U heeft voor de initialen maximaal 4 posities tot uw beschikking.

N.B.

Als de Archie gebruiker ook als Contactpersoon is ingevoerd in Archie zelf, dan kunt u door op de 3 puntjes te klikken in het naam-veld de Contactpersoon koppelen. Een eventueel gekoppelde foto van die Contactpersoon in Archie wordt dan getoond.

6.     Toets een Gebruikersnaam in en een Toegangscode in het veld “Password”. Dit zijn de Archie inloggegevens voor deze gebruiker. Als u de beschikking heeft over de Protect+ module kunt u de Archie gebruikers in laten loggen met hun Windows Credentials. U vult dan het WACP-veld met de gebruiker uit de Windows Active directory.

7.     Klik op de knop [Opslaan] of toets [F7]. Herhaal Stap 4 t/m 8 voor de andere nieuwe Archie gebruikers of ga door met stap 9.

8.     Verlaat Systeembeheer.

9.   Start Archie.exe. U krijgt nu weer het Toegangscontrolescherm in beeld. Type uw gebruikersnaam en wachtwoord en bevestig dat met [Enter]. U komt nu in het basisscherm van Archie.

11.   Verlaat Archie door op het kruisje rechtsboven te klikken of met de toetscombinatie [Alt-F4].