Kan Archie CRM gekoppeld worden aan MS Outlook mail?

De koppeling tussen Archie CRM en Outlook noemen we de Outlook Mailplus (OMP) koppeling. Hiermee is het mogelijk om inkomende en uitgaande mail, verstuurd of ontvangen via Outlook, in de database van Archie CRM op te slaan.

Hierdoor is het mogelijk om in Archie CRM onder historie en correspondentie te zien welk E-mailcontact er is geweest met uw relaties. Als deze module in uw licentie zit, dan kunt u koppelen aan MS Outlook mail.

Voor installatie van deze koppeling verwijzen we u naar de online handleiding, te bereiken via Archie menu Help - Modules - Outmail.