Hoe kan ik Automatisch inloggen in Archie?

Optie 1 SQL:
Automatisch inloggen met de WACP (Windows Authentication Connection Pack), een onderdeel van de protect+ module).
U kunt Archie automatisch starten indien u de volgende parameter bij de snelkoppeling waarmee u Archie start, meegeeft:
"archie.exe" /autologon
of
"aeautopudate.exe" /autologon
Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van de Windows aanmeldingsgegevens (Windows credentials)
De Archie gebruikers moeten dan in het systeembeheer (AEadmin.exe) van Archie gekoppeld zijn aan de Windows gebruikers van de Windows Active directory.

Optie 2:
U kunt Archie automatisch starten indien u de volgende parameter bij de snelkoppeling waarmee u Archie start, meegeeft.
"archie.exe" AL /PASSWORD=welkom (geen automatische update)
of
"aeautopudate.exe" AL /PASSWORD=welkom
waarbij "AL" de gebruikersnaam is en "welkom" de toegangscode.
Als er gebruik wordt gemaakt van verschillende databases kan de volgende parameter er achter worden geplaatst: /P=1 (Waarbij 1 staat voor de 1e database en 2 voor de 2e etc…….)
dus: "aeautopudate.exe" AL /PASSWORD=welkom /P=1
NB. De toegangscodes van Archie zijn bij Optie 2 voor iedereen te lezen die deze snelkoppelingen kan zien.