Downloads SQL

Dit is de download pagina voor de Archie SQL bestanden. Deze bestanden zijn alleen voor geregistreerde gebruikers van Archie die het programma bij Archie Europe bv of een van haar partners hebben aangeschaft. Enig ander gebruik van de informatie of de bestanden is niet toegestaan.

Voor het installeren van de SQL-release is het noodzakelijk dat je over voldoende technische kennis beschikt. Heb je ondersteuning nodig bij de installatie, maak dan gebruik van onze patch-ondersteuning. Neem hiervoor contact op met onze verkoop binnendienst (0299-411800 of archie@archie.nl).

Bestandsgrootte: 289.7MB
Versie: 1.62 rev 2
Datum: 16 februari 2021
   
Release informatie (1.62)
Installatie instructie
Ideeënbus of wensen
Bestandsgrootte: 65.7 MB
Versie: 62
Datum: 2 februari 2020
   

Let op ! Deze update kan alleen worden gebruikt in combinatie met Archie XRMs Release 1.35 of hoger.

Bij het updaten van een eerdere versie van Archie XRM Portal kan het voorkomen dat u aanvullende handelingen uit dient te voeren.

Vereist is dat .Net Framework 3.5 en .Net Framework 4.8 op de webserver zijn geïnstalleerd. Verder dient de application pool als een Asp.Net 4.0 applicatie (deze stond voorheen op Asp.Net 2.0) te worden ingesteld. IIS 6 wordt niet langer ondersteund, minimaal IIS 7 is vereist.

Portal Release Info
Installatie instructie
Bestandsgrootte: 43.28 kb
Datum: 25. jan 2012

Voorbeeld van een Externe afspraakbevestiging. Sla het bestand op en open in Archie Mail de map Afspraakbevestigingen. Kies Bestand, Import en importeer de afspraakbevestiging.
N.B. Het voorbeeld kan weer uit Mail worden verwijderd via de knop Verwijderen.

Bestandsgrootte: 48.77 kb
Datum: 25. jan 2012

Voorbeeld van een Interne afspraakbevestiging. Sla het bestand op en open in Archie Mail de map Afspraakbevestigingen. Kies Bestand, Import en importeer de afspraakbevestiging.
N.B. Het voorbeeld kan weer uit Mail worden verwijderd via de knop Verwijderen.

Bestandsgrootte: 6.5MB
Datum: 9 okt 2020

Test verbinding met exchange voor module Outlook Activities Plus

Bestandsgrootte: 1.84 kb
Datum: 05. mei 2017

Vanaf Archie release 39.3 kunt u, als u over de Openstaande posten module beschikt, aanmaningen via e-mail versturen. Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u nalezen in de release informatie van de nieuwe Archie CRM versie. Het bovenstaande bestand kunt u downloaden en op een plek op uw netwerk plaatsen, waar degene die de aanmaningen verstuurd, toegang tot heeft. Dit bestand dient als body voor de e-mail. Op de plek waar de variabele staat worden de openstaande posten ingevoegd. U kunt het bestand aanpassen om extra informatie, zoals bijvoorbeeld een bankrekeningnummer, toe te voegen.