Archie support

Informatie en ondersteuning

Archie support

Informatie en ondersteuning

We helpen je graag

Heb je een technische of functionele vraag over Archie CRM? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie. Voor contact met onze supportafdeling bel je 0299-411 811 en vanuit België: 014 48 03 84 of mail naar support@archie.nlWe helpen je graag op werkdagen van 08.30 tot 17.15 uur.

Laatste ontwikkelingen Archie CRM

Archie Release 1.44
Archie Release

Van de Archie XRM SQL versie (inclusief de Cloud versie) en de Archie XRM Portal versie brengen we regelmatig updates uit met nieuwe aanpassingen. De meest recente Archie Release is 1.44.
Ga naar de downloads

Archie CRM trainingen
Archie CRM trainingen

Het hele jaar door geven we verschillende Archie trainingen. Begin je net met Archie, wil je lijsten kunnen maken of je database op orde brengen? Schrijf je dan in voor één van de trainingen.
Ga naar de trainingen

Archie CRM video's
Archie CRM video's

Bekijk de mogelijkheden van Archie CRM in één van de video's / tutorials. Bijvoorbeeld over de koppeling met Outlook Mail en Agenda. Of Archie CRM op de smartphone.
Bekijk de video's

Nieuwe Archie versie voor smartphone en tablet
Archie CRM GDPR Helper

Vanaf 1 mei is er een nieuwe Archie CRM versie voor de smartphone en tablet. Zowel de versie voor de smartphone als de tablet heeft een rustiger design en een vernieuwde bediening. Ook is er een aantal nieuwe functies opgenomen.
Lees meer

Archie CRM en ondersteuning bij GDPR
Archie CRM GDPR Helper

De GDPR/AVG wet heeft gevolgen voor de persoonsgegevens die in Archie worden opgeslagen. Met de Archie GDPR Helper kunt u ervoor zorgen dat de data in Archie voldoet aan de GDPR/AVG wet.
Lees meer

Wijziging updates Java voor Archie EASE
Java Ease Archie

Als je werkt met de Archie module EASE, dan maak je ook gebruik van de software Java (Oracle). Per 1 januari 2019 heeft Oracle haar onderhoudsmodel voor updates gewijzigd. Lees verder om te weten welke gevolgen dit heeft.
Lees meer

Blijf op de hoogte

Wil je informatie over Archie CRM ontvangen? Schrijf je dan in voor de Archie nieuwsmail.

Wensen & ideeën

Heb je eens wens of idee om Archie CRM verder te verbeteren? Geef het aan ons door.