Coaching op maat

Archie CRM – Coaching op maat

Ook wanneer je al een tijdje met Archie werkt kunnen er natuurlijk specifieke kennisvragen over het gebruik en de functionaliteit naar voren komen. Of je hebt vragen over het optimaliseren of invoeren van een nieuw werkproces in Archie, koppelingen met je back office, of wil je weten hoe het werken in de Archie Cloud gaat. Uiteraard kunnen onze coaches je hierbij helpen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Floorwalker

Wil je voor een bepaalde periode regelmatig een Operational Coach (OC) e/o een Software Integration Engineer (SIE) bij je op de werkvloer, kies dan voor Floorwalker. De floorwalker is er om gebruikers en beheerders te helpen bij dagelijkse functionele en technische Archie vragen. En om tips te geven om nog efficiënter te werken. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, waardoor de druk op je IT-afdeling (key-user) afneemt. Deze hoeft immers geen tijd meer te steken in gebruikersvragen. Kortom, de floorwalker zorgt ervoor dat medewerkers meer profijt halen uit het gebruik van Archie.

Strippenkaart

Wil je een OC of SIE regelmatig kunnen inzetten op de momenten wanneer het jou uitkomt, kies dan voor een Strippenkaart. Je reserveert hiermee hulp, advies en specifieke kennisoverdracht bij zowel functionele als technische vraagstukken met betrekking tot de Archie CRM software.

De coach kan de afspraak bij jou op locatie of remote uitvoeren. Maak een vaste planning voor bijvoorbeeld een consult per week of maand, of gebruik de strippenkaart op afroep.

Consult

Heb je een korte of specifieke vraag die niet door onze Support afdeling kan worden beantwoord, kies dan voor een Consult (eenmalig of een aantal). De vraag blijft dan niet liggen, maar een OC of SIE lost deze direct voor je op. Je wordt zo snel weer op weg geholpen. Ook deze afspraak kan op locatie of remote.

We helpen je graag om met nog meer plezier met Archie te werken. Neem contact op met + 31 (0)299 – 411 800 of stuur een mail naar services@archie.nl.