CRM Implementatie

Garantie voor een succesvolle CRM implementatie

 

Het aanschaffen van Archie voor je relatiebeheer is een eerste stap en de basis om succesvol aan de slag te gaan met CRM. Begeleiding vanuit Archie Europe bij de implementatie van de software binnen je organisatie is minstens even belangrijk.

 

Coaches

Onze Operational Coach en Software Integration Engineer spelen tijdens de implementatie een belangrijke rol. Ze begeleiden je gedurende het hele traject en zorgen ervoor dat je uiteindelijk zelfstandig en leveranciersonafhankelijk de Archie software kunt gebruiken.

 

Wensen en eisen

Om de implementatie van Archie CRM binnen je organisatie goed te laten verlopen is het belangrijk dat deze wordt afgestemd op de specifieke situatie van jouw organisatie én dat het stapsgewijs wordt uitgevoerd. Dat geldt zowel voor grotere als kleinere projecten. Samen met jou kijken we welke wensen en eisen er zijn en welke stappen er genomen moeten worden om tot een succesvolle CRM implementatie te komen. De totale doorlooptijd is afhankelijk van de organisatie en de grootte van het project.

Heb je vragen? Of wil je meer weten over het implementeren van Archie CRM? Neem dan contact op met ons op: + 31 (0) 299 – 411 800 of services@archie.nl.