Archie CRM Opfris training

Je werkt al enige tijd met Archie. Maar ken je alle mogelijkheden? Of wil je je kennis van Archie weer eens opfrissen? Dat kan tijdens de training Archie Opfris. In één dag leer je alle fijne kneepjes en verschillende mogelijkheden van Archie kennen.

Je leert deze dag o.a.:

  • Gegevens zoeken en vastleggen
  • Doeltreffend segmenteren
  • Activiteiten beheren
  • Monitoren en opvolgen van gerichte klantacties
  • Creatief omgaan met Brieven en Documentbeheer (Attachments)

Aan de orde komen het navigeren in Archie, het aanmaken van een privé-kaart, concern- en relatieverbanden leggen en het snel vinden van de juiste historie. Ook wordt de brieflay-out van Archie en Word behandeld. Evenals Attachments, Selecteren en (het opvolgen van) e-mailings.

Kennisniveau

Deze afwisselende training is geschikt voor iedereen die basiskennis heeft van Archie en meer wil weten over de uitgebreide mogelijkheden. Kennis van o.a. het invoeren, zoeken, muteren van relaties/contactpersonen, historie, notities, K- en B-groepen, brieven en selecties wordt als bekend verondersteld.

Heb je weinig kennis van Archie of een (nieuwe) medewerker zonder Archie kennis? Dan is de training Archie Basis zeer geschikt.

Locatie

Archie Europe, Purmerend

Tijd

10.00 – 16.00 uur

Investering

De investering voor de training bedraagt € 275 per persoon excl. BTW. Tweede en volgende perso(o)n(en) van dezelfde organisatie betalen bij inschrijving voor dezelfde training € 175.

Data en inschrijven

Wil je deze training volgen of meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op (0299-411800 of archie@archie.nl).

CRM Zakelijk