Archie CRM Functioneel beheer training

Archie is een dynamische informatiebron waarin je centraal alle relatiegegevens opslaat. De waarde van je Archie bestand is afhankelijk van de daarin aangebrachte en bijgewerkte gegevens. Maar hoe kun je achterhalen wat de kwaliteit en bruikbaarheid van die gegevens is? En hoe kun je gemakkelijk en snel aanpassingen verrichten?

Per gebruiker is het mogelijk dat Archie er qua uiterlijk anders uitziet, dat functionaliteiten in Archie aan- of afwezig zijn en dat een workflow zich al dan niet aandient. Dit hangt af van de settings van een gebruiker, die vastliggen in zijn of haar toegangscode, van het gebruikersprofiel waaraan hij of zij gekoppeld is en tenslotte van de settings die iedere individuele gebruiker zelf kan instellen.

Tijdens de training komt aan bod:

  • De kwaliteit van de Archie database
  • De inhoud van het relatiebestand verbeteren
  • Tabellen optimaal gebruiken
  • Persoonlijke standaard instellingen
  • Functionaliteit op de gebruiker afstemmen

Je krijgt ook zicht op de structuur en de samenhang van de mogelijke settings van gebruikers.

Kennisniveau

De training is geschikt voor Archie key-users met goede basiskennis van Archie. Kennis van o.a. het invoeren, zoeken, muteren van relaties/contactpersonen, historie, notities, K- en B-groepen en selecties wordt als bekend verondersteld.

Locatie

Archie Europe, Purmerend

Tijd

Training ochtend: 9.30 – 12.30 uur
Training middag: 13:30 – 16.30 uur

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 175 per persoon excl. BTW. Tweede en volgende perso(o)n(en) van dezelfde organisatie betalen bij inschrijving voor dezelfde training € 100.

Als je op dezelfde dag een andere Archie training volgt, betaal je voor beide trainingen geen € 350 maar €275. Tweede en volgende perso(o)n(en) van dezelfde organisatie betalen bij inschrijving voor dezelfde trainingen € 175.

CRM Zakelijk