Krijg gratis advies van onze CRM-experts

Een succesvolle implementatie begint bij het “hoe” en niet bij het “wat” 

Dat je als bedrijf een CRM oplossing goed kunt gebruiken, is je intussen wel duidelijk. Het zoeken naar de juiste oplossing is een behoorlijke uitdaging. Er is immers zoveel keus! Helaas komt het te vaak voor dat bedrijven er na verloop van tijd achter komen dat ze een verkeerde keuze hebben gemaakt.

De oorzaak van een verkeerde keuze ligt opgesloten in het feit dat de nadruk vaak wordt gelegd op het implementeren van software. En dat is precies waar de schoen wringt. Juist de aanpak is de sleutel tot succes.

Laat ons je helpen met de ervaring die we in 35 jaar hebben opgebouwd. In een gratis strategische sessie van ca. 30 minuten bespreken we jouw unieke situatie. Onze CRM experts hebben alle kennis in huis om er voor te zorgen dat jouw implementatie een succes wordt.

 

Commercieel Plan - Deel 2

Wat je kan verwachten

Geen sales pitch, maar focus op aanpak

Verwacht geen verhaal over hoe goed ons product is. Wij vinden het veel belangrijker dat jij de beste keuze maakt om de doelstellingen van jouw CRM strategie te verwezenlijken. Daarbij ligt de focus op de aanpak en niet op het product. Kies je uiteindelijk niet voor ons? No hard feelings. Deze meeting is hét moment voor jou om waardevolle kennis op te doen om een juiste beslissing te kunnen nemen.

Op maat gemaakt voor jouw unieke situatie

De keuzes die je nu maakt moeten uiteindelijk bijdragen aan het verwezenlijken van je doelstellingen.
Elk bedrijf is anders. Voor elk bedrijf geldt dus een andere aanpak. Verwacht een gesprek dat volledig op maat gemaakt is voor jouw unieke situatie.

 

 

30 minuten, 100% kosteloos

Jouw tijd is net zo waardevol als die van ons. Daarom organiseren we geen ellenlange meetings. We houden het to-the-point en vragen maar 30 minuten van je tijd. Het kost je helemaal niks en het is 100% vrijblijvend. Alles is er op gericht om jou de juiste keus te laten maken. That’s it!

 

Harmen Sikkema

Directeur, Fortop Automation & Energycontrol

We hadden een lijst met tien wensen. Die hebben we naar alle leveranciers gestuurd. Archie had als enige een adviesgesprek voorbereid die specifiek inging op onze wensen. De heren voorzagen in al onze behoeften en meer.

Ook nu we al lang klant zijn zitten we nog met regelmaat om de tafel om het te hebben over mogelijke verbeteringen voor ons én wellicht ook voor andere klanten.

 

Maak gebruik van onze kennis in jouw beslissingsproces

Boek een geheel vrijblijvende en gratis 1:1 meeting met onze CRM experts. Deze meeting is gericht om jou waardevolle kennis te bieden en de juiste beslissing te laten maken.