Over ons

Missie

Onze missie is het leveren van innovatieve CRM oplossingen op mobiles en werkplekken, waarmee organisaties duurzame relaties opbouwen en onderhouden.

Visie

Om continuïteit van je organisatie te garanderen is het van belang om de juiste mensen en organisaties aan je te binden en versnippering van gegevens tot een minimum te beperken.

Kernwaarden

Archie Europe hanteert het principe ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen. We zetten ons in om een toekomstbestendige oplossing te creëren waardoor onze klanten jarenlang van hun investering gebruik kunnen maken en key-users onze ambassadeurs worden.

Wij zijn trots op onze producten en betrokken bij onze gebruikers.

Intern bevorderen wij de onafhankelijke denkkracht van onze medewerkers. Archie heeft een positieve en open werksfeer. We investeren in kennis, vaardigheden en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Producten en diensten

Het basisproduct van Archie Europe draagt de merknaam Archie. Deze lijn is gesplitst in oplossingen voor Profit en Non-Profit organisaties.

Archie is het hart van de organisatie als het gaat om relatiebeheer. Vanuit Archie hebben gebruikers een helicopterview over alle gegevens die te maken hebben met relaties en contactpersonen. Dit maakt het makkelijk om met veel contacten langdurige relaties op te bouwen.

Het gebruik van Archie zorgt er ook voor dat alle formele en informele informatie binnen de organisatie blijft en niet verdwijnt door het verloop van personeel.

Aanvullend op de Archie productlijnen ontwikkelt en levert Archie Europe diensten voor implementatie, training, consultancy, onderhoud en support.

Lees hier de historie van Archie

Organisatie

Aanvragen

Over ons