Trainingen

Archie CRM training op maat

Archie Europe stelt een trainingsprogramma op maat samen, op basis van de door u geformuleerde behoefte.

Training op eigen bestanden

We kunnen de training afstemmen op uw bedrijfssituatie door gebruik te maken van uw eigen Archie database, mits deze voldoende gevuld is. Deze aanpak vergt een specifieke voorbereiding door Archie Europe en enige voorbereiding vanuit uw organisatie.

De training zelf

Een gebruikerstraining wordt gegeven door een Operational Coach, een technische training door een Software Integration Engineer. Alle trainingen vinden plaats op basis van het van te voren samengestelde programma en aan de hand van speciaal ontwikkeld lesmateriaal.

Key-users als begeleiders

Het is raadzaam om naast het trainen van alle gebruikers, een kleine groep op te leiden als ‘Key-Users’. Zij worden verantwoordelijk voor het (applicatie)beheer van Archie. Na de training zijn ze in staat de database te beheren en de huisstijl van uw brieven, etiketten en lijsten (rapportages) te ontwikkelen en onderhouden. Een Key-User fungeert als coach en begeleider op de werkvloer bij vragen van gebruikers. Het direct kunnen oplossen van een probleem, heeft een positieve invloed op de acceptatie van Archie door gebruikers.

Train the trainer

Archie Europe kan een speciaal trainingsprogramma samenstellen voor het opleiden van medewerkers tot trainer (‘Train the trainer’). Afhankelijk van uw wensen wordt de onderwijsmethode bepaald en kan er lesmateriaal worden ontwikkeld. Deze groep zal een zeer uitgebreide en intensieve training ontvangen, zodat zij na afloop in staat zijn alle kennis van Archie zorgvuldig te verspreiden binnen uw organisatie.

Informatie

Wil je meer informatie over een training op maat? Neem dan contact met ons op (0299-411800

Trainingen

CRM Zakelijk