CRM voor non-profit

Netwerken

Relatienetwerken maak je eenvoudig inzichtelijk. Je weet van je relaties welke nevenfuncties ze hebben en welke samenwerkingsverbanden er zijn met bijvoorbeeld ketenpartners. Je hebt contacthistorie altijd paraat en deelt zo makkelijk informatie met collega’s, commissies of werkgroepen.

Met Archie weet je wat er speelt. 

Campagnes

Je krijgt een duidelijk beeld van de informatiebehoefte van je verschillende doelgroepen. Daarmee kun je je communicatie en activiteiten volledig op ze afstemmen. Zo wordt het makkelijk campagnes en evenementen voor te bereiden, bij te stellen en te analyseren.

Laat Archie voor je spreken.

 

Onderweg

De mobiele versie van Archie voor de smartphone of tablet maakt het werk voor jou als ambulante medewerker makkelijk. Je hebt alle informatie bij de hand, afspraken plan of wijzig je eenvoudig en je kunt ook je (gewerkte) tijd bijhouden. En langere gespreksverslagen dicteer je snel met spraakinvoer.

Met Archie zit je op de goede route.  

Inzicht

Iedereen heeft een andere informatiebehoefte, of het nu om klachten of vragen van cliënten gaat of wie zich heeft aangemeld voor een bijeenkomst. De dashboards van Archie geven je een snel en helder beeld van wat er gaande is. Zo kun je als manager makkelijk coachen en als team beter presteren. 

Hou een heldere focus met Archie. 

Aan de slag

Binnen de standaardsoftware van Archie kun je kiezen voor een inrichting op maat, afgestemd op de behoeftes binnen jouw organisatie. Onze coaches helpen je graag en snel op weg om het beste resultaat te behalen. Of je nu in de cloud werkt of de software zelf installeert en beheert.  

Maak het jezelf makkelijk met Archie.  

Voordelen

Actuele inzichten, werken waar je maar wilt, inrichting van de software naar wens. Archie zorgt voor productiviteits- en efficiencyverbeteringen. Financiële instroom en kostenbesparing zijn gegarandeerd. Zo kun jij je bezighouden met wat belangrijk is.  

 

Het werken met Archie is praktisch.  

Overheid

Zorg & Welzijn

Kennis & Belangen

Kunst, Cultuur & Recreatie

Een persoonlijk gesprek

Wil je weten wat Archie voor jouw organisatie kan betekenen? We laten het graag aan je zien door middel van een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs.