Technische specificaties cloud

Naast onderstaande devices en software heb je natuurlijk een betrouwbare internetverbinding nodig.

Werkstations PC's of laptops

Windows 7/8/10
Terminal Server vanaf 2008
Internet Explorer 8 of hoger

Smartphone en Tablets

Android 4.4 of hoger of iOS 7 of hoger voor de Archie APP
Browser met Java ondersteuning voor Archie mobile Portal

Office applicaties waarmee samengewerkt kan worden

2010, 2013, 2016 of Office 365

Connecties

Via LAN, WAN (internet), Citrix, Terminal Server en webbased

Veiligheidsspecificaties

Technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen Archie CRM hostingomgeving

Archie Europe hanteert een autorisatiebeleid voor de Archie CRM hostingomgeving om te zorgen dat medewerkers alleen toegang hebben tot de informatie die strikt noodzakelijk is om hun werkzaamheden te verrichten.

Lees hier alle beveiligingsmaatregelen voor de Archie CRM hostingomgeving

Locatie Archie CRM Hosting

De data van Archie CRM Cloud hosting is ondergebracht bij TransIP gehuisvest bij DCG. De data staat op eigen servers van Archie Europe bv in afgesloten racks. Archie Europe bv beheert servers en data en is verantwoordelijk voor serverbeveiliging, backup en continuïteit. De data op de servers van Archie wordt dagelijks versleuteld geback-upt naar servers elders in het complex. Hiervan worden dagelijks snapshots gemaakt naar een secundair TransIP datacentrum in Zuid-Holland. In Noord-Holland is een fysiek en virtueel beveiligde failover mirror locatie ingericht. Deze wordt ingeschakeld bij een grote calamiteit bij DCG in Amsterdam.