Support

Als geregistreerd Archie gebruiker kun je bij vragen tijdens kantooruren terugvallen op de Archie supportlijn. Zo mogelijk vindt online ondersteuning plaats. Of kies voor:

Voor technische vragen
Bel  +31 (0) 299 - 411 811
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor technische vragen België
Bel +32 (0) 14 48 03 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze site maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met de plaatsing en gebruik van cookies.
Meer over ons privacybeleid vindt u hier