Support

Als geregistreerd Archie gebruiker kun je bij vragen tijdens kantooruren terugvallen op de Archie supportlijn. Zo mogelijk vindt online ondersteuning plaats. Via de volgende links kun je de laatste SQL updates of Codebase updates downloaden, vind je handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen. Hier kun je wensen en ideeën met betrekking tot Archie kwijt.

Voor technische vragen
Bel  +31 (0) 299 - 411 811
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor technische vragen België
Bel +32 (0) 14 48 03 84
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.