Organisatie

Missie

Het leveren van innovatieve software waarmee organisaties relaties duurzaam aan zich binden.

Visie

Iedere organisatie heeft behoefte om de juiste mensen en relaties aan zich te binden om bestaansrecht en continuïteit te garanderen. Hiervoor is de beschikbaarheid van relevante gegevens om actief en proactief te handelen een onmisbare uitvalsbasis.

Algemene software voor de front en back office bieden beperkte mogelijkheden om relatiebeheer uit te voeren. Gebruik van deze pakketten voor CRM leidt tot versnippering van de data binnen de organisatie. Klantenbestanden worden in eigen databases en Excel spreadsheets bijgehouden.

Geïntegreerde systemen die zowel back office als relatiebeheer aanbieden werken niet goed. De oorzaak ligt aan de ontwikkelvisie. Bij ontwikkelaars van financiële en logistieke systemen ligt de nadruk op workflow en beveiliging, terwijl bij ontwikkelaars van relatiebeheer en CRM de nadruk ligt op snelheid en gebruiksgemak, met zo min mogelijk belemmeringen.

Een optimale situatie wordt bereikt door gegevens uit de front office, de back office, de social media en de markt vanuit een centraal relatiebestand toegankelijk te maken. De data is dan snel en makkelijk benaderbaar op zowel PC, tablet als smartphone. Praktische functionaliteit met slimme beveiliging zorgen ervoor dat de communicatie met relaties en collega’s optimaal verloopt. Archie is specifiek vanuit deze gedachte ontwikkeld.

Historie

2016 Archie Europe lanceert private view van El Dorado in Sevilla.

2015 Archie Europe heeft, onder de codenaam El Dorado, het definitief ontwerp Archie 2017 afgerond.

2014 Archie Europe innoveert integratie met Company.Info en e-mail marketing van Spotler (voorheen MailPlus).

2013 Archie Europe lanceert als eerste CRM leverancier Smartsearch.

2012 Archie Europe professionaliseert eigen nieuws-site met Events, CRM- en leuk ICT-nieuws.

2011 Archie Europe heeft wereldprimeur met de Aandachtsmonitor.

2010 Archie Europe introduceert eigen Cloud CRM hosting.

2009 Archie Europe wordt genomineerd als "Softwareleverancier van het jaar". 

2009 Archie Europe lanceert als eerste CRM leverancier Google-achtig zoeken in CRM

2008 Archie Europe introduceert een abonnementsmodel waardoor voor een maandelijks bedrag gebruik kan worden gemaakt van Archie software.

2004 Archie Europe beschikt over oplossingen voor Windows, Internet en mobiele telefoons.

1997 Archie Europe verzelfstandigt en legt de focus volledig op de ontwikkeling en levering van relatiebeheer en CRM software.

1991 Archie wordt bekroond als “Het beste softwarepakket op het gebied van verkoopondersteuning".

1988 De Randstad Groep neemt Archie Europe over. Hiermee haalt de groep kennis van softwareontwikkeling voor databases en PC-netwerken in huis.

1984 Archie Europe start met de ontwikkeling en verkoop van software voor pc's en lokale netwerken. Hieruit ontstaat het softwareproduct Archie voor relatiebeheer, marketing en verkoopondersteuning.

1968 Het huidige Archie Europe start onder de naam AICA een automatiseringsorganisatie. Met behulp van mainframes worden online services aan importeurs, autodealers en marketingbureaus verleend.

Producten en diensten

Het basisproduct van Archie Europe draagt de merknaam Archie. Deze lijn is gesplitst in oplossingen voor Profit en Non-Profit organisaties.

Archie is bij organisaties het hart van de organisatie als het gaat om relatiebeheer. Vanuit Archie hebben gebruikers een helicopterview over alle gegevens die te maken hebben met relaties en contactpersonen. Dit maakt het makkelijk om met veel contacten langdurige relaties op te bouwen.

Het gebruik van Archie zorgt er ook voor dat alle formele en informele informatie binnen de organisatie blijft en niet verdwijnt door het verloop van personeel.

Aanvullend op de Archie productlijnen ontwikkelt en levert Archie Europe diensten voor implementatie, training, consultancy, onderhoud en support.

 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met de plaatsing en gebruik van cookies.
Meer over ons privacybeleid vindt u hier