Organisatie

Missie

Het leveren van innovatieve software waarmee organisaties relaties duurzaam aan zich binden.

Visie

Iedere organisatie heeft de behoefte om de juiste mensen aan zich te binden. Door het aangaan van (duurzame) relaties worden namelijk het bestaansrecht en de continuïteit van een organisatie gegarandeerd. Een hechte intermenselijke relatie tussen vertegenwoordigers van bedrijven is hiervoor essentieel. Veel opdrachten komen immers voort uit een netwerk van ambassadeurs waarbij gunnen een belangrijke factor is. Relevante gegevens om deze relaties (pro) actief te onderhouden en te benutten zijn dan ook onmisbaar.

Algemene software voor de front- en backoffice bieden beperkte mogelijkheden om relatiebeheer uit te voeren. Gebruik van deze pakketten voor CRM leidt tot versnippering van de data binnen de organisatie. Klantenbestanden worden in eigen databases en Excel spreadsheets bijgehouden.

Geïntegreerde systemen die zowel backoffice als relatiebeheer aanbieden werken niet goed. De oorzaak ligt aan de ontwikkelvisie. Bij ontwikkelaars van financiële en logistieke systemen ligt de nadruk op workflow en beveiliging, terwijl bij ontwikkelaars van relatiebeheer en CRM de nadruk ligt op snelheid en gebruiksgemak, met zo min mogelijk belemmeringen.

Een optimale situatie wordt bereikt door gegevens uit de frontoffice, de backoffice, de social media en de markt in een centraal relatiebestand toegankelijk te maken. De data is dan snel en makkelijk benaderbaar op zowel PC, tablet als smartphone. Praktische functionaliteit met slimme beveiliging zorgt ervoor dat de communicatie met relaties en collega’s optimaal verloopt. Archie is specifiek vanuit deze gedachte ontwikkeld.

Kernwaarden

Archie Europe hanteert het principe ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’. Op basis van wederzijds respect en vertrouwen. We zetten ons in om een toekomstbestendige oplossing te creëren waardoor klanten jarenlang van hun investering gebruik kunnen maken en key-users onze ambassadeurs worden.

Wij zijn trots op onze producten en betrokken bij onze gebruikers.

Intern bevorderen wij de onafhankelijke denkkracht van onze medewerkers. Archie heeft een positieve en open werksfeer. We investeren in kennis, vaardigheden en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Producten en diensten

Het basisproduct van Archie Europe draagt de merknaam Archie. Deze lijn is gesplitst in oplossingen voor Profit en Non-Profit organisaties.

Archie is bij organisaties het hart van de organisatie als het gaat om relatiebeheer. Vanuit Archie hebben gebruikers een helicopterview over alle gegevens die te maken hebben met relaties en contactpersonen. Dit maakt het makkelijk om met veel contacten langdurige relaties op te bouwen.

Het gebruik van Archie zorgt er ook voor dat alle formele en informele informatie binnen de organisatie blijft en niet verdwijnt door het verloop van personeel.

Aanvullend op de Archie productlijnen ontwikkelt en levert Archie Europe diensten voor implementatie, training, consultancy, onderhoud en support.

Lees hier de historie van Archie

 

Deze site maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden. Door op akkoord te klikken gaat u akkoord met de plaatsing en gebruik van cookies.
Meer over ons privacybeleid vindt u hier