Archie introduceert nieuw ‘crm training’ programma volledig online.

door | jun 12, 2021 | CRM | 0 Reacties

Online CRM trainingen volgen

Een CRM systeem is niet binnen één dag volledig te begrijpen. Door langdurig met het systeem te werken kom je steeds meer achter de mogelijkheden. Maar ook dan kom je er misschien wel achter dat jij niet alles uit het systeem haalt of dat het lastig is om alles direct te begrijpen. Je hebt behoefte aan kennis, maar de training van jouw CRM aanbieder komt niet op een geschikt moment of sluit niet aan bij jouw vraag. Wat kan de CRM  leverancier doen om je op de juiste manier te ondersteunen? Hoe kunnen zij er rekening mee houden dat jij kennis kan nemen van de software  waar je ook bent en op een door jouw gewenst tijdstip? Een online crm training lijkt hier een oplossing voor te zijn.

Het belang van online CRM trainingen

Tegenwoordig (en ook zeker in tijden van COVID) zien we een verandering in de werkomgeving van onze klanten. Een groot gedeelte van hun werknemers werkt thuis of is in mindere mate op kantoor aanwezig. Het thuiswerken gaat ons steeds beter af en ook het houden van een afspraak verloopt prima online. Er is daardoor ook een behoefte ontstaan naar CRM trainingen die op de thuiswerklocatie gevolgd kunnen worden.

 

thuiswerken

Stijging naar de vraag voor E-learning programma’s

E-learning programma’s worden steeds populairder. Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd stijgt jaarlijks de e-learning markt met grote cijfers. Tussen 2010 en 2015 is de wereldwijde e-learning markt zelfs met meer dan 200% gestegen. Om daar nog aan toe te voegen verwacht men zelfs dat aan het eind van 2025 de totale e-learning markt weer een groei van 200% meemaakt, naar 325 miljard dollar.

Als er gekeken wordt naar de e-learning markt per segment tussen 2019 en 2026, dan is met name een grote groei te zien in de segmenten ‘online e-learning’ en ‘mobile e-learning’, met een stijging van maar liefst 149% en 65%. Er wordt dus verwacht dat dit de twee segmenten zijn die de grootste groei gaan meemaken op het gebied van e-learning aan het einde van 2026. Er is dus niet alleen een stijging in de totale e-learning markt te zien maar ook in de manier hoe wij deze online trainingen bekijken. Daarom is het belangrijk dat deze online trainingen goed te volgen zijn op zowel desktop als op een mobiel toestel.

crm training

Het crm training programma van Archie

Het belang van een online trainingsprogramma is dus essentieel. En zeker in de CRM markt. Daarom heeft Archie haar eigen online trainingsprogramma ontwikkeld, dat gebruikt kan worden voor bestaande en nieuwe klanten: de Archie CRM Academy.

In meerdere hoofdstukken nemen Robin Soebroto, David Mentz en Alex van der Laan jou mee langs alle functionaliteiten van Archie. Zodat je snel en eenvoudig leert werken in het CRM systeem van Archie. Het voordeel hiervan is dat een Archie user altijd en overal ondersteund kan worden tijdens het werken met Archie. Daarnaast heeft de Archie CRM Academy nog meer voordelen:

Tijdsbesparing

Voorkom onnodig veel tijd met het zoeken naar bepaalde functies. In de handige leermodules bepaal je zelf welke modules je door wilt nemen. Selecteer dus je eigen leerprogramma en voorkom onnodig veel tijd.

Gemak

De Archie Academy is waar dan ook terug te kijken, voor zowel mobiel als desktop. Hierdoor ben je nooit afhankelijk van bepaalde locaties. Volg de online trainingen van Archie onderweg naar werk of thuis.

Op geheel eigen tempo

Met het E-learning programma ben je nooit afhankelijk van locaties en tijdstippen. Je hebt de vrijheid om je eigen programma te volgen waar en wanneer je maar wilt.

Kennisquiz

Aan het kennisprogramma zit ook een toets gekoppeld in de vorm van een kleine quiz met meerdere multiple choice antwoorden. Test dus echt of de gegeven stof duidelijk is.

Benieuwd of de Archie CRM Academy wat voor jou is? Klik hier om naar de Arche CRM Academy te gaan en lees meer over de online CRM trainingen.

Of maak gelijk een afspraak voor een gratis proef les