Archie CRM koppeling met Microsoft Office

Outlook Mail

Microsoft Office Outlook en Archie werken mooi samen waar het om e-mail gaat. E-Mails (inclusief bijlages) worden vanuit Outlook met een handige klik opgeslagen bij organisaties en contactpersonen binnen Archie.
Onbekende contacten en e-mail adressen voeg je eenvoudig toe in Archie. Ook support calls koppel je simpel aan een e-mail.
Dus altijd je gegevens up-to-date binnen Archie.

E-mailen

Ook een e-mailing versturen is een fluitje van een cent. Zowel vanuit Archie als Outlook. Over en weer worden e-mails gekoppeld aan de juiste organisaties en contactpersonen. Mailen zoals je gewend bent met Outlook en nooit meer zoeken naar een e-mail.
Vanuit Outlook kan je eenvoudig een specifieke groep contactpersonen die in Archie staan tegelijk een e-mail zenden.

Lees meer

Agenda / Kalender

De kalender van Outlook en Archie matchen als geen ander. Afspraken worden automatisch in elkaars agenda bijgewerkt. Contactpersonen en organisaties en gemaakte gespreksnotities in Outlook vind je terug in Archie.

Huisstijl – Word

Archie’s module Huisstijl optimaliseert de integratie van Archie met MS-Word. Het maakt het gebruik van sjablonen en de archivering van het originele MS-Word formaat mogelijk.
Zo hou je een consistente en optimale huisstijl.

Lees meer

Excel / Powerpoint

In deze programma’s gemaakte sheets en presentaties koppel je eenvoudig aan (meerdere) organisaties in Archie. Zo kan je makkelijk informatie delen en beschikbaar stellen voor iedereen. Uiteraard kan je deze ook opslaan op een wijze dat niet iedereen toegang heeft.

Teams

Door de integratie met Archie en Outlook Agenda kun je een Teams overleg linken om collega’s uit te nodigen deel te nemen. Eventuele gespreksverslagen/audiobestanden sla je daarna op.