Module Archie CRM software: Custom Fields

door | aug 19, 2015 | CRM

Met de software van Archie CRM heb je de optie om “Custom Fields”  aan te maken. Dit opent legio mogelijkheden om op eenvoudige wijze, zonder maatwerk, Archie nog verder naar eigen wens en inzicht aan te passen. Met deze MPM (Multi Purpose Module) kan er een database achter de relatie en contactpersonen ontworpen en gevuld worden met bedrijfsspecifieke informatie.

Keuringsrapporten

Via de MPM kan bijvoorbeeld een sjabloon voor een keuringsrapport aangemaakt worden, die ter plekke door de controleur kan worden ingevoerd. Dit kan via een tablet of een laptop, waardoor er niet meer gewerkt hoeft te worden met formulieren die naar kantoor verstuurd of gebracht moeten worden. Het handmatig invoeren of kopiëren uit een tekstverwerker of emailbericht is dan verleden tijd.

Uitgebreide rapportage klantenbezoek

Als een verkoper bij een klant is geweest dan kan hij direct, zelfs nog als hij in zijn auto zit op het parkeerterrein, een bezoekrapport invoeren. Dit kan in de historie en is meestal voldoende voor een standaard klantenrapportage. Maar wat als er meer informatie gevraagd wordt?

Via de “Custom Fields” kunnen velden aangemaakt worden met een mogelijkheid te kiezen uit vaste en default waardes of kunnen er opties aangevinkt worden. Hierdoor kan de benodigde informatie snel toegevoegd en gebruikt worden door bijvoorbeeld de verkoop binnendienst, die aan de hand van de uitgebreide rapportage een offerte kan maken.

Vrouw in datacentrum

Telefoonscript

Wordt het tijd om via “cold calling” nieuwe klanten te werven dan kan er in de MPM-module een telefoonscript aangemaakt worden. Door het gebruiken van vaste vragen kunnen de “Custom Fields” gebruikt worden als leidraad voor het telefoongesprek en wordt de informatie direct vastgelegd.

Specifieke bedrijfsinformatie

Stel dat er een duidelijk overzicht moet zijn van bijvoorbeeld de leaseauto’s waarmee de werknemers rondrijden, of dat de bedrijfsmatig verstrekte laptops, smartphones en andere apparaten bijgehouden moeten worden, dan biedt MPM-module uitkomst. Dit geldt ook voor persoonlijke informatie als scholing of hobby’s. Door gebruik te maken van “Custom Fields” komt al deze informatie in de kaarten terecht.

Afschermen van informatie

Niet alle informatie is voor ieders ogen bestemd. Met de MPM-module is het mogelijk om bedrijfsgevoelige informatie, per relatie, af te schermen zodat alleen de werknemers met de juiste rechten het inzichtelijk krijgen.

Shortcodes, lijsten en correspondentie

Door middel van shortcodes is het mogelijk om de informatie die in de MPM-module is opgeslagen, te gebruiken om lijsten aan te maken of in de correspondentie of emails te verwerken. Hierdoor kunnen zeer gepersonaliseerde emailings verstuurd worden, met de extra informatie die achter de contactpersonen of de relatie is opgeslagen.

Wil je meer informatie over de MPM-module en de Custom Fields, vraag dan een gratis demo aan of neem contact op met onze afdeling sales op 0299-411800.

Stuur mij een brochure Neem contact op voor een online demo