fbpx

Zorg & Welzijn

Organisaties actief binnen de zorgsector; met (maatschappelijke) zorgverlening, onderzoek en kennisvoorziening of als toeleverancier.

Certe

Certe is het grootste medische laboratorium van Noord-Nederland. De organisatie adviseert en levert integrale medische diagnostiek, hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten.

Dent-Med Materials

Marktleider Dent-Med Materials is gespecialiseerd in bot- en weefselvernieuwing in de dentale implantologie. Dent-Med levert rechtstreeks aan tandartspraktijken en kaak-chirurgische afdelingen in ziekenhuizen.

Estinea 

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Dit doen zij met bijna 850 medewerkers en zo’n 450 vrijwilligers. 

JOYinCARE

JOYinCARE ontwikkelt en introduceert innovatieve zorgtechnologieën in de Nederlandse zorgsector. Het bedrijf levert een breed assortiment van tilbanden, tilliften en hulpmiddelen.

Oudshoorn

Oudshoorn Chirurgische Techniek levert wereldmerken voor orthopedie, traumatologie en chirurgie in Nederlandse ziekenhuizen en klinieken.

Sanquin Reagents

Sanquin Reagents verzorgt de bloedvoorziening in Nederland. Daarnaast produceert het plasma- geneesmiddelen, verricht wetenschappelijk en diagnostisch onderzoek en verzorgt onderwijs, opleidingen en nascholing.

Stichting HIV Monitoring

Stichting HIV Monitoring (SHM) verzamelt, analyseert en rapporteert over data van met hiv-positieve patiënten in Nederland ten behoeve van hiv-onderzoeksgroepen en behandelend artsen.

Stichting Odion

Odion biedt zorgt aan mensen met een beperking. Dit gebeurt op allerlei vlakken – werk, school, thuis, vrije tijd- in de regio’s Waterland, Zaanstreek en Kennemerland.