Media

Mediaorganisaties die actief zijn op het gebied van radio en tv, drukwerk, online uitingen en reclame.

RTV Drenthe Reclame

RTV Drenthe vergroot grip op verkoop met Archie

RTV Drenthe is de regionale omroep van de provincie Drenthe. Naast programma’s op radio en tv verzorgt de omroep informatieve diensten op tekst-tv, teletekst en internet. De commerciële afdeling is verantwoordelijk voor het verkrijgen van reclamegelden op regionaal niveau. Om dit proces te stroomlijnen gebruikt RTV Drenthe Reclame Archie.

In Archie is alle informatie centraal opgeslagen en beschikbaar, ook bijvoorbeeld via de smartphone; Of het nu gaat om het maken van afspraken of offertes, het vastleggen van commercials of het uitvoeren en analyseren van DM acties. De belangrijkste voordelen voor RTV Drenthe zijn een beter inzicht in verkoopactiviteiten en een forse tijdsbesparing.

L1 Radio

L1 is het toonaangevend informatie- medium van en over Limburg: actueel, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant. L1 brengt nieuws zowel via TV, radio, L1.nl en het digitale nieuwsplatform 1Limburg.

MMD Media

MMD Media biedt outside advertentiemogelijkheden aan via diverse media: abri’s, digitale panelen en reclame op vliegvelden.

Omroep Brabant

Bij Omroep Brabant staan nieuws en achtergronden bij het nieuws uit Noord-Brabant centraal zowel op tv, radio en internet.

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland maakt radio, televisie en internet/nieuwe media voor de grootste provincie van Nederland.

Omroep West

Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van Zuid-Holland en brengt het regionale nieuws en actualiteit via Radio West, TV West, internet en diverse sociale media.

Radio Rijnmond

RTV Rijnmond is de regionale publieke omroep voor Zuid-Holland-Zuid. De zender komt voort uit Radio Rijnmond, opgericht in 1983, en TV Rijnmond dat in het jaar 2000 aan de organisatie is toegevoegd.

RTV Noord

RTV Noord is de publieke omroep van de stad en provincie Groningen. Sinds 1995 ging Radio Noord ook tv-uitzendingen verzorgen en veranderde de naam in RTV Noord.

RTV Noord-Holland

RTV NH is de publieke regionale omroep voor Noord-Holland. De programmering bestaat uit informatieve en culturele programma’s.

RTV Oost Reclame

RTV Oost Reclame is de reclame-exploitatiemaatschappij van RTV Oost, de regionale omroep voor de provincie Overijssel.