Kunst, Cultuur & Recreatie

Organisaties die actief zijn op cultureel vlak (kunst en muziek) en vrijetijdsbesteding.

VVV Nederland

“Door Archie benaderen we de juiste mensen op het juiste moment.”

“De VVV sector is een groot landelijk netwerk met veel contacten in veel verschillende rollen. Dat netwerk hebben we met Archie goed in kaart gebracht, zo benaderen we de juiste mensen op het juiste moment. Ook de duizenden bedrijven en winkels die de VVV cadeaubonnen accepteren zijn in Archie aanwezig. Van het begin tot het eind van elke werkdag wordt Archie vele malen geraadpleegd en aangevuld door alle medewerkers van VVV Nederland.”

Jan Kalisvaart – ICT coördinator

Davidsfonds

Het Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk in Vlaanderen dat culturele activiteiten organiseert, cursussen op niveau aanbiedt, tientallen cultuurreizen met een meerwaarde opzet en een veelheid aan boeken aanbiedt.

Golazo Sports

Golazo Sports is een sportmarketingbedrijf dat elk bedrijf, elke overheid en elke athleet optimaal begeleidt bij het uitwerken van een geïntegreerde sportaanpak.

Joods Historisch Museum

Het Joods Historisch Museum in Amsterdam is een museum dat de Joodse cultuur, religie en geschiedenis belicht. Ze verzamelen objecten en kunstvoorwerpen die een relatie hebben met de religie, cultuur en geschiedenis van de joden.

Kunstmuseum Den Haag

Het door Berlage ontworpen Kunstmuseum Den Haag beschikt over een uitgebreide collectie moderne kunst, kunstnijverheid, mode en muziekinstrumenten. Daarnaast zijn er toonaangevende exposities.

kunstmuseum den haag

Museon

Het Museon is een populair-wetenschappelijk museum met veel wisselende tentoonstellingen en collecties op het gebied van geologie, biologie, techtniek en volkenkunde.

Museum Voorlinden

Museum Voorlinden is een Nederlands particulier museum voor moderne en hedendaagse kunst (bijeengebracht door Joop van Caldenborgh) op het Landgoed Voorlinden te Wassenaar.

Sportbedrijf Deventer

Sportbedrijf Deventer is verantwoordelijk voor de exploitatie van diverse sportaccommodaties in de gemeente Deventer en voert het gemeentebeleid op het gebied van sport en bewegen uit.

Vereniging Rembrandt

De Vereniging Rembrandt is een vereniging van kunstliefhebbers die als hoofdtaak heeft het verlenen van steun bij kunstaankopen door Nederlandse musea.