Industrie

Organisaties die zich bezig houden met productie, verwerking en mogelijk verkoop van industriële en consumptiegoederen.

Royal Duyvis Wiener

“Alle relevante informatie snel beschikbaar”

Royal Duyvis Wiener is een van de internationale marktleiders in de cacao- en chocolade industrie, gevestigd in de Zaanstreek. Wij leveren onze machines aan de grootste spelers in de markt, zoals Barry Callebaut, Nestlé en Kraft.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, is een adequaat CRM systeem onontbeerlijk. Wij hebben voor Archie gekozen omdat alle relevante informatie in een paar muisklikken op te roepen is. Of het nu gaat om orders, offertes, of een overzicht van klanten uit een bepaalde regio, alles is mogelijk. Archie heeft bijgedragen aan de professionalisering van onze Sales afdeling!”

Tiny van den Broek – sales coördinator

Budelse Brouwerij

De Budelse Brouwerij is in 1870 gestart als zelfstandige familiebrouwerij. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 20 biersoorten.

Cuprochimique

Cupro is producent van bouwbenodigdheden (platen, buizen, profielen, staven) van aluminium, messing, staal etc.

De Boer NV

De Boer Waterproofing Solutions is wereldwijd actief als producent van bitumineuze dakmembranen voor platte of licht hellende daken.

Flowserve Flow Control

Deze tak van de Flowserve Corporation houdt zich bezig met de productie en verkoop van afsluiters en aandrijvers in zowel binnen- als buitenland.

Loading Systems

Loading Systems levert een compleet programma aan producten en services rond het laad- en losperron.

Novapac

Novapac uit Almelo maakt en levert mileuvriendelijke kunststofverpakkingen voor food en non-food.

SFA Packaging

Het kunststofproductiebedrijf SFA Packaging is gespecialiseerd in zowel standaard als tailormade spuitgiet- verpakkingen voor de voedselindustrie

Van Wijhe

Van Wijhe Verf ontwikkelt, produceert en levert decoratieve en beschermende verfproducten voor de professionele schilder, timmerfabrieken en consument.

VDL Klima

VDL Klima ontwikkelt en fabriceert ventilatiesystemen en warmte-wisselaars voor diverse toepassingen, zoals generatoren, transformatoren, omvormers en voortstuwingssystemen.