+ 31 299 - 411 800 archie@archie.nl

Klanten

Handel

Organisaties uit verschillende branches die zich bezig houden met de aan- en verkoop van producten en/of diensten.

Vendor Toilethygiëne

Archie ondersteunt ons in excellente dienstverlening

Vendor maakt het verschil bij toiletbezoeken buitenshuis. Het doel van Vendor is om van ieder toiletbezoek een happy moment te maken en een positieve beleving te bieden. Daartoe ontwikkelt en produceert het bedrijf met 200 medewerkers een totaalpakket aan artikelen voor het toilet, dat wordt verkocht in meer dan 30 landen.

B & C Raamdecoratie

B & C levert op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa en voor de Verenigde Staten en Canada.

Holland Air Pumps

Holland Air Pumps ontwerpt pompinstallaties en handelt in verbrandingsmotoren, pompen en compressoren van buitenlandse fabrikanten.

Habeco

Habeco is een van de grootste niet-merkgebonden verfgrossiers in Oost- en Midden-Nederland met professionele verwerkers van verfproducten als klanten.

Kuwait Petroleum

Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld.

Neuteboom

Neuteboom Coffeeroasters richt zich voornamelijk op de productie van private label koffie en is sinds de oprichting in 1891 nog altijd een onafhankelijke Nederlandse koffiebranderij.

ODS

ODS is één van de grootste multi-metal (staalproducten, non-ferro producten en materialen voor bouw en industrie) distributeurs van Nederland.

Sharp

Sharp ontwikkelt en verkoopt technologisch innovatieve producten voor zowel de zakelijke als consumenten markt.

STAS

STAS (picture hanging systems) is een internationaal opererende organisatie in wandinrichting (ophangsystemen en accesoires).

Wasco

Wasco is een toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche, met meer dan 30 vestigingen, een groot distributiecentrum en een webshop.