Dienstverlening

Organisaties die zich richten op onder andere juridische, facilitaire, personele of commerciële dienstverlening.

forTop automation & energycontrol

“Met Archie zijn we in staat in te spelen op de klantbehoeften”

“De behoeftes van onze klanten staan centraal in onze organisatie. Belangrijk bij een technisch georiënteerde organisatie als het onze. Daar hoort een CRM pakket bij die dat ondersteunt. Samen met de goede import- en exportmogelijkheden en de sterke gebruiksvriendelijkheid heeft dat de doorslag gegeven om voor Archie te kiezen.

Archie geeft veel houvast aan ons verkoopteam om het salesproces goed te doorlopen en geeft tegelijkertijd –heel toegankelijk- alle relevante management informatie. Hierdoor zijn we beter in staat in te spelen op de veranderende klantbehoeften. We zijn ervan overtuigd dat Archie ons nog beter maakt en dat het helpt onze stevige ambities te realiseren.”

Harmen Sikkema – Directeur

Brainnet

Brainnet verzorgt als onafhankelijke Managed Service Provider voor opdrachtgevers het totale inhuurproces en inkoopadministratie met betrekking tot flex medewerkers.

De Graaf Afvalbeheer

De Graaf is gespecialiseerd in afvalverwerking, -inzameling, -recycling (metaal, papier, plastic en bedrijfsafval) in Zaanstreek-Waterland.

Goedemensen

Goedemensen houdt zich bezig met detachering, interim management en werving & selectie op hbo en universitair niveau in de sectoren finance, management informatie en inkoop.

Locatus

Locatus verzamelt informatie over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten voor de vastgoed, overheid en retailers.

Newasco 

Newasco heeft al tweehonderd jaar ervaring als volledig textielbeheer voor o.a. bedrijven; wassen, verzorgen en beheren.

Précon

Précon Food Management ondersteunt bedrijven bij vraagstukken in de food supply chain en biedt maatwerkoplossingen op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau.

TCPM

TCPM Ingenieurs & Adviseurs is een bureau dat zich richt op adviseren, begeleiden en uitwerken van projecten op industrieel gebied met als expertises: engineering, projectmanagement en industriële veiligheid.

Tormans

Als detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie richt de Belgische organisatie Tormans zich volledig op technische en engineering profielen, waaronder ingenieurs, technici en projectmanagers voor verschillende disciplines en sectoren.