Dienstverlening

Organisaties die zich richten op onder andere juridische, facilitaire, personele of commerciële dienstverlening.

forTop automation & energycontrol

“Met Archie zijn we in staat in te spelen op de klantbehoeften”

“De behoeftes van onze klanten staan centraal in onze organisatie. Belangrijk bij een technisch georiënteerde organisatie als het onze. Daar hoort een CRM pakket bij die dat ondersteunt. Samen met de goede import- en exportmogelijkheden en de sterke gebruiksvriendelijkheid heeft dat de doorslag gegeven om voor Archie te kiezen.

Archie geeft veel houvast aan ons verkoopteam om het salesproces goed te doorlopen en geeft tegelijkertijd –heel toegankelijk- alle relevante management informatie. Hierdoor zijn we beter in staat in te spelen op de veranderende klantbehoeften. We zijn ervan overtuigd dat Archie ons nog beter maakt en dat het helpt onze stevige ambities te realiseren.”

Harmen Sikkema – Directeur

Locatus

Locatus verzamelt informatie over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten voor de vastgoed, overheid en retailers.

Newasco 

Newasco heeft al tweehonderd jaar ervaring als volledig textielbeheer voor o.a. bedrijven; wassen, verzorgen en beheren.

Paper for Paper

Paper for Paper is gespecialiseerd in het reclyclen van oud papier voor bedrijven. Oud papier wordt opgehaald om nieuwe papieren producten voor terug te krijgen.

Logo Paper for Paper

Parkmanagement Hoorn

Parkmanagement Hoorn regelt het beheer en onderhoud van de openbare ruimten van de in Hoorn gelegen bedrijventerreinen. 

 

 

logo Parkmanagement Hoorn

Précon

Précon Food Management ondersteunt bedrijven bij vraagstukken in de food supply chain en biedt maatwerkoplossingen op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau.

Tormans

Als detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie richt de Belgische organisatie Tormans zich volledig op technische en engineering profielen, waaronder ingenieurs, technici en projectmanagers voor verschillende disciplines en sectoren.