Innovatieve CRM zoekmachine

door | dec 15, 2014 | Archie Nieuws, CRM

Aangezien bandbreedte en opslag tegenwoordig geen probleem meer is, wordt eigenlijk alles wat een beetje belangrijk is bewaard. Online opslag in de cloud is gemeengoed geworden, je meldt je aan bij een dienst als Dropbox of SkyDrive en alle foto’s en documenten die op je laptop staan worden keurig gesynchroniseerd. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over de backup, mocht je laptop of smartphone het begeven, de bestanden zijn eenvoudig terug te halen.

Archie CRM

Met de Archie CRM software heb je ook de mogelijkheid om al je documenten, foto’s of welk bestand dan ook te koppelen aan een relatiekaart. Dat is handig want alle belangrijke informatie over de klant is eenvoudig terug te vinden. Ook die ene offerte die je een maand of wat geleden gemaakt hebt, waar de klant nu wat dieper op in wil gaan.

Mocht het een relatie zijn waar niet zo veel mee gecommuniceerd wordt dan is het vrij eenvoudig om de juiste offerte binnen een minimum aan tijd op je scherm te toveren. Is het echter een grote relatie waar communicatiestroom omvangrijker is, dan wordt het al wat lastiger en kost het wat meer tijd om het juiste document tevoorschijn te toveren.

De oplossing is vrij eenvoudig en dat is een krachtige zoekmachine die de resultaten weergeeft zoals je op het internet gewend bent als je een zoekopdracht ingetypt hebt. Die innovatieve zoekmachine is aanwezig in de Archie CRM software en geeft de resultaten weer zoals een Google, Bing of welke zoekmachine op het internet dan ook.

Innovatieve CRM zoekmachine

Zoeken in documenten

Er wordt niet alleen binnen Archie CRM gezocht maar ook in alle documenten, of dat nu een Excel spreadsheet, een Word document of een PDF-bestand is. De resultaten worden weergegeven in de volgorde die het meest overeenkomt met de zoekopdracht.

Die ene offerte staat dus bovenaan de lijst en als je er op klikt dan zorgt de software ervoor dat je direct in het bestand terechtkomt. De indexering is dusdanig snel dat je tijdens een telefoongesprek nog naar andere bestanden kan zoeken waar informatie in staat waar de klant aan refereert. Je zit dus niet snel met je mond vol tanden of moet terug bellen omdat je nog even de juiste gegevens bij elkaar moet zoeken.

Dat is niet het enige wat Archie CRM een prettig softwarepakket maakt. De geïntegreerde SmartSearch maakt het digitale leven een stuk eenvoudiger doordat het razendsnel de mogelijke contactpersonen of relaties weergeeft. Meestal heb je de juiste contactpersoon al te pakken als je nog maar 2 of 3 letters hebt ingetypt.

De uitgebreide zoekmogelijkheden binnen Archie CRM zorgen ervoor dat je efficiënt en snel kan werken. Geen langdurige zoektochten meer naar bestanden die ergens in Outlook staan of op het netwerk rondzwerven maar gewoon, zoals je het op internet gewend bent, snel datgene vinden waar je naar op zoek bent.