Hernieuwde samenwerking Keyser & Mackay en Archie Europe

door | mei 19, 2022 | CRM | 0 Reacties

Bijzondere overeenkomst

In Oosthuizen zijn mede door de inbreng van FVO Marketing (Archie partner) de handtekeningen gezet om een belangrijke samenwerking vast te leggen tussen Keyser & Mackay uit Amsterdam en Archie Europe.

Het is een bijzondere overeenkomst, want deze organisaties hebben van 2003 tot en met 2015 ook al tot volle tevredenheid samengewerkt. Archie leverde de CRM software waar Keyser & Mackay gebruik van maakte. De keuze voor Archie CRM is destijds gemaakt omdat het systeem eenvoudig detailgerichte marktinformatie en rapportages kon creëren en informatie (internationaal) eenvoudig gedeeld kon worden.

Zoals bij veel ondernemingen groeide de wens bij Keyser & Mackay om met één algemene applicatie te werken. Daarom werd de keuze gemaakt om afscheid te nemen van Archie en het CRM gedeelte ook in SAP Business One onder te brengen. De praktijk bleek echter weerbarstig.

Keyser en Mackay, samenwerking met Archie CRM

Hernieuwde samenwerking

Na zes jaar besloot de directie van Keyser & Mackay om het beste van twee werelden te combineren en de organisatie nog efficiënter te laten opereren. Archie wordt weer ingezet voor het CRM gedeelte van hun business. De uitstekende koppeling tussen SAP en Archie en de goede samenwerking tussen beide organisaties in het verleden zijn voor deze keuze van doorslaggevende betekenis geweest.

Diana Zwagerman, algemeen directeur Archie Europe BV:
Wij zijn blij zo’n mooie klant weer aan de Archie familie toe te mogen voegen. De medewerkers van Keyser & Mackay gaan in zeven landen werken met Archie CRM. Daarbij zal een op maat gemaakt e-learning traject voor deze medewerkers zeker zorgen voor een snelle acceptatie van de nieuwe werkwijze binnen de organisatie. Wij doen natuurlijk alles om te zorgen voor een goede implementatie, dat zit namelijk in onze genen”.

Over Keyser & Mackay

Keyser & Mackay is een internationaal opererende distributeur van performance chemicals. Dat zijn chemicaliën die een bepaalde eigenschap aan een product toevoegen, bijvoorbeeld ontschuimen, verdikken of bevochtigen. Afnemers zijn fabrikanten van verf, levensmiddelen, bestrijdingsmiddelen, papier, rubber en plastics, farmaceutische producten, cosmetica en andere bedrijven die zelf ‘mengen en roeren’ in de formulerende industrie. Keyser & Mackay vertegenwoordigt circa 1500 producten van 100 fabrikanten. Met meer dan 100 medewerkers, verspreid over kantoren en opslagfaciliteiten in zeven landen bedient Keyser & Mackay klanten over de hele wereld.