Hou grip op je contacten

Team Economische Zaken is een dynamische afdeling. Als accountmanager, bedrijvencontactfunctionaris en beleids- of communicatieadviseur ben je elke dag bezig met netwerken, relaties leggen en samenwerken. In de huidige coronatijd wordt extra veel inspanning vereist om alles up-to-date te houden én te delen met collega’s.

Archie CRM kan je bij dit hele proces ondersteunen. Door alle data en contactinformatie centraal vast te leggen weet iedereen binnen het team wat er speelt. Zo hou je met elkaar grip op contacten en treed je als één gemeente naar buiten.

Wat kan je verwachten?

Ruud en Ronald laten je in dit speciale Live Event (via Microsoft Teams) aan de hand van verschillende voorbeelden zien wat mogelijk is, zoals:

  • Bedrijfs- en contactbeheer (bv. netwerken, dossieropbouw, gespreksnotities, projecten)
  • Agenda (overzichten, beheer van taken, planner en kalender)
  • Integratie Outlook (Mail en Agenda) en Office (Word, Excel)
  • Mobiel werken met de app en tablet (spraakinvoer van gespreksnotities, pushnotificaties afspraken).

Het Live Event duurt 30 minuten en we herhalen dit drie keer. Je kunt overal kijken waar je toegang tot internet hebt. Het aantal deelnemers is onbeperkt, dus stuur een link van deze pagina gerust door naar je collega’s.

“Archie zorgt voor vulling en onderhoud van ons collectieve geheugen”

Team Economie van de gemeente Oss is het centrale punt voor ondernemers. Het team houdt zich o.a. bezig met de arbeidsmarkt, ontwikkelingen in het stadscentrum, recreatie en toerisme, regionale ontwikkelingen en de circulaire economie.

Sinds een aantal jaar maakt het team gebruik van het CRM systeem Archie en heeft mede daardoor een professionaliseringsslag gemaakt in het pro-actief onderhouden van contacten met ondernemers en andere stakeholders.

Ruud Conijn

Ruud Conijn

ronald koster

Ronald Koster