+ 31 299 - 411 800 archie@archie.nl

Relatiemanagement

Zoekmogelijkheden

Smartsearch

Archie CRM SmartSearch is een unieke manier van zoeken. Met SmartSearch heb je voortaan slechts één veld nodig om een organisatie of contactpersoon op te vragen. 

In dit veld kun je zoeken op onder andere organisatienaam, of een deel ervan, de relatiecode, het huisadres en de voor- of achternaam van een contactpersoon. De belangrijkste resultaten zie je bovenin de zoeklijst. Een relatie opvragen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest.

Ease: zoekmachine in Archie

De hoeveelheid informatie binnen je organisatie wordt groot. Op het internet zijn we gewend om informatie snel terug te vinden via de zoeksystemen. Is dit binnen je eigen organisatie ook zo?

Over het hele netwerk staan de opgeslagen documenten van de afgelopen jaren verspreid. De hoeveelheid opgeslagen e-mails stapelt zich op en de uitgebrachte offertes zijn legio. De informatiebrij is een moeilijk doorzoekbare vesting geworden.

Overzichtelijke zoekresultaten

Archie heeft daarom een zoekmachine in CRM gemaakt, Ease. Een zeer krachtig zoeksysteem dat verbanden kan leggen en binnen een fractie van een seconde een overzichtelijke lijst aan zoekresultaten presenteert. Deze kunnen gefilterd worden zodat de zoekresultaten verder verfijnd worden en nog doeltreffender zijn.

Zo kun je heel snel dat ene e-mailtje terugvinden terwijl je aan het telefoneren bent. Je kunt ook in de inhoud van gekoppelde documenten zoeken. Dat betekent dat Ease in Word, Excel, PDF en andere bijlagen de zoekomschrijving herkent en deze voor je opent.

Ease maakt gebruik van de zoekmogelijkheden zoals je ze op internet gewend bent en presenteert ze op eenzelfde overzichtelijke manier. Klik hier voor een demo van Archie Ease.

  • zoekmachine in CRM 
  • eenvoudig en snel zoeken  
  • zoeken in bijlagen, Word, Excel, PDF etc. 
  • internet zoekmogelijkheden

Relatiemanagement modules


CRM Zakelijk