fbpx

Zoekmogelijkheden

SmartSearch

Archie CRM SmartSearch  is een unieke manier van zoeken. Met SmartSearch heb je voortaan slechts één veld nodig om een organisatie of contactpersoon op te vragen.

In dit veld kun je zoeken op onder andere organisatienaam, of een deel ervan, de relatiecode, het huisadres en de voor- of achternaam van een contactpersoon. De belangrijkste resultaten zie je bovenin de zoeklijst. Een relatie opvragen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest.

DeepSearch: Archie’s zoekmachine

De hoeveelheid informatie binnen je organisatie wordt groot. Op het internet zijn we gewend om informatie snel terug te vinden via de zoeksystemen.  Archie biedt deze mogelijkheid ook via het krachtige zoeksysteem DeepSearch.

 

Overzichtelijke zoekresultaten

DeepSearch legt verbanden en presenteert binne een fractie van een seconde een overzichtelijke lijst aan zoekresultaten.  Deze kunnen gefilterd worden zodat de zoekresultaten verder verfijnd worden en nog doeltreffender zijn. Zo kun je heel snel dat ene e-mailtje terugvinden terwijl je aan het telefoneren bent. Je kunt ook in de inhoud van gekoppelde documenten zoeken. Dat betekent dat Ease in Word, Excel, PDF en andere bijlagen de zoekomschrijving herkent en deze voor je opent.

Zoeken via Code

Je kunt ook zoeken met een (deel van) van een  woord op door jezelf gekozen velden, zoals telefoonnummer, e-mail etc.

Relatiemanagement modules


CRM Zakelijk