+ 31 299 - 411 800 archie@archie.nl

Relatiemanagement

Relatie- en contactgegevens

In Archie zijn de relatie- en contactgegevens overzichtelijk op één scherm te zien. Bij een organisatie zie je de betrokken contactpersonen met de informatie die voorhanden is, zonder door te klikken of een extra tabblad te openen. Zo heb je o.a. de NAWT-gegevens en de website van de organisatie in beeld staan. Maar ook het mobiele nummer van een contactpersoon, het e-mailadres en de verjaardag.

Extra informatie

Heb je aan de organisatie en/of contactpersoon attachments (bv. afbeeldingen, presentaties of Word documenten) gekoppeld of speciale kenmerken toegekend, dan heb je deze ook direct in beeld. En als er correspondentie is binnengekomen, dan verschijnt er een groen bolletje die aangeeft dat deze informatie aanwezig is. Dit gebeurt ook als er bijvoorbeeld historie (gespreksverslagen), notities, social media of sales is toegevoegd. Alles is overzichtelijk weergegeven in een kolom aan de zijkant van het scherm. 

Activiteiten

Heb je een activiteit bij de relatie gepland staan dan komt dat onderaan het scherm in beeld, eventueel met de betreffende contactpersoon, en er wordt een kaart weergegeven die aangeeft waar de relatie zich bevindt. Doordat de relatiegegevens overzichtelijk op één scherm staan zie je direct alle beschikbare informatie van een organisatie en de contactpersonen, zonder door te klikken of een extra tabblad/map te openen.