Offerte management (Sales)

Met de Sales module kun je offertes, orders en facturen maken. Er staat precies wat geoffreerd is, wat de verkoopkansen zijn, welke partijen van belang zijn en wat de huidige verkoopstatus is. Je registreert eenvoudig alle afspraken (leveringsvoorwaarden en kortingen). Alle andere activiteiten die betrekking hebben op het offerte-ordertraject worden ondersteund. Denk bijvoorbeeld aan een begeleidend schrijven met offertevariabelen, een bevestiging versturen en het beheer van het artikelbestand. Bovendien stelt de Sales module je in staat analyses te maken, prognoses te bekijken en rapportages op te stellen.  

Functionaliteit

Offertes, begeleidend schrijven met offertevariabelen, beheer commerciële omschrijvingen artikelen en diensten, samengestelde artikelen, import artikelen uit orderadministratie, leveringsvoorwaarden, kortingen, forecasting, orders, bevestigingen, facturatie, referenties, verkoophistorie. Analyses per product, productsoort, verkoper, groep, marktsegment, klant en concurrent.

In Archie is standaard een grote hoeveelheid analyses en rapportages te benaderen die direct gebruikt kunnen worden in praktijksituaties. Hiermee krijg je een integraal beeld van alle actuele ontwikkelingen rondom relaties, verkoop, marketing en customer services.

Sales Modules

CRM Zakelijk