Geomapping

De Geomap is per uitstek de tool om eenvoudig mee te kunnen plannen. Je kunt grafisch zien op welk tijdstip je verkopers of buitendienstmedewerkers zich ergens bevinden. Hierdoor wordt het eenvoudig om iemand die toch al in de buurt is op een nabijgelegen afspraak in te plannen.

Topklanten

Via Analyses of Selecties kun je eerst een segmentatie maken op bijvoorbeeld je topklanten. Van daaruit ga je direct naar de Geomap zodat je een keurig grafisch overzicht krijgt, verdeeld over het land, waar je topklanten zich bevinden. Dit is in te stellen in grote of kleinere regio’s.

Deze kun je vervolgens per regio of met meerdere regio’s in een selectiebestand plaatsen zodat ze specifiek opgevolgd kunnen worden door de klanten bijvoorbeeld aan een accountmanager te koppelen of een e-mailing aan ze te versturen.

Selecties en analyses

Doordat de Geomap gekoppeld is aan selecties en analyses kun je vrijwel alle gegevens uit de database koppelen aan een grafische weergave per land. Stel dat je laptops verkoopt dan kun je eenvoudig zien waar alle klanten zich bevinden die een bepaald type laptop hebben. Het wordt dan een fluitje van een cent om ze te koppelen aan een lokale dealer of reparateur.

Door te selecteren op openstaande offertes krijg je een keurig regionaal overzicht van waar nog geld te verdienen is. Je kunt per verkoper specifiek selecteren welk gedeelte hij na kan bellen of efficient afspraken voor kan inplannen.

De mogelijkheden zijn legio maar ze hebben allemaal gemeen dat je een beter overzicht krijgt wat er in een land gebeurt zodat je direct en doelgericht kan reageren.

Sales Modules

CRM Zakelijk